Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 27.08.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 27.08.19

Дневен хороскоп – вторник – 27.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля

Овен – Влиянието на числото 9 ще ви помогне да видите истинското състояние на нещата. Обърнете внимание на обкръжението си. Може би е дошъл моментът да скъсате връзки с хора, които не вдъхват уважение и доверие. Научете се да цените себе си и собственото си време.

Телец – Въздържайте от прибързани заключения и оценки. Хороскопът предупреждава за възможни проблеми в общуването с другите. Бъдете толерантни към недостатъците на други хора, не им приписвайте пороци, които не са им присъщи.

Близнаци – Съсредоточете се върху практическите проблеми. Планирайте работата и делата си добре, избягвайте преумората, оставете си време за добра почивка. Прекарайте повече време с любимия човек. Това ще помогне за укрепване на връзката ви.

Рак – Слушайте интуицията си и здравият разум. Стойте далеч от неблагоприятни места и негативно настроени хора. Инстинктът за самосъхранение ще ви помогне да не прекрачите границите на позволеното.

Лъв – Ако сте скарани с половинката си, потърсете примирение. Загърбете егото и гордостта си. Научете се да правите компромиси, научете се да живеете в мир и хармония. Бъдете търпеливи и дружелюбни.

Дева – Това е труден ден за вас: трябва да се впишете в обстоятелства, които в никакъв случай не са характерни за вас. На практика е невъзможно да повлияете на развитието на ситуацията и всичко, което ви остава е да се опитате да промените отношението си към нея.

Везни – Може да се подразните от постъпките или думите на някои хора от вашето обкръжение. Не се поддавайте на отрицателни импулси. Звездите ви съветват да се съсредоточите само върху доброто.

Скорпион – Много добър ден във всяко отношение, но звездите няма да покровителстват мързеливите хора. Няма съмнение, че ще успеете в работата. Приятни изненади са възможни следобед.

Стрелец – Денят е много натоварен и можете да се изтощите, ако не внимавате и се претоварвате с работа. Избягвайте неприятни разговори - днес те са особено потискащи за вас. Фокусът е насочен върху личните отношения и романтичните привързаности.

Козирог – Някои представители на знака ще бъдат сериозно притеснени от финансови проблеми. Бъдете много внимателни в изказванията си. Старайте се да избегнете ясни отговори на директни въпроси.

Водолей – Добър ден, в който може да се открият интересни възможности. Нямате причина да се съмнявате във възможностите си или в успеха на новите начинания: днес звездите са на ваша страна и не се очакват сериозни трудности.

Риби – Този ден е добър за вас. Вие перфектно се справяте с всички изпитания, които съдбата ви е подготвила. Избягвайте спорове, но продължете да действате по свой начин, разчитайте единствено на собствения си житейски опит. Отлагайте важни разговори, преговори, не подписвайте дългосрочни договори.


СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

"Който има уши да слуша, който има очи да вижда." Именно днес е такъв ден. Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Ден, в който трябва да се обърнете към божествената мъдрост и знания, към своите душевни източници. Медитирайте! Днес може да получите всички знания, които са ви нужни, да разберете направлението, в което трябва да се движите. Ще срещнете хора, ще попаднете на книга или филм, ще дочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне как да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте това, което ви се предлага днес.

Полезно е да се слуша музика, да се общува с природата, с близки хора, с роднини. Постарайте се да не зацикляте над конкретни жизнени проблеми. Не изразходвайте напразно сила и енергия.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети