Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 27.10.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 27.10.2020

Снимка:

Овен – Малко по-малко стрес би било по-полезно за вашето здраве в момента. Настоятелно се препоръчва да не правите по-големи инвестиции, тъй като в момента вашите съветници вероятно ви водят в задънена улица. Така че, ако останете с по-малки разходи, щетите също ще бъдат ограничени.

Телец – Не предприемайте нищо сериозно. В същото време обаче не трябва да се затваряте пред други перспективи, когато става въпрос за намиране на решение. Не бъдете твърде горди, за да поискате помощ за себе си.

Близнаци – Време е да споделите добрите вибрации с възможно най-много хора. Възползвайте се от възможностите за отдих във вашия район и се срещнете с приятелите си. Съвместното действие ще е много забавно за всички.

Рак – Някой от обкръжението ви или обстоятелствата може да ви подтикнат да направите нещо, за което все още не сте готови. Може да се чувствате несигурни, но интуицията ще ви подскаже как да постигнете целта си.

Лъв – По-добре е да не се обвързвате със задължения, да не подписвате важни документи. Не бива дори да давате обещания, ако не сте сигурни, че можете да спазите думата си. Възможни са добри новини отдалеч или неочаквани срещи.

Дева – Днешният ден е възможно да ви донесе неприятности. Може би поради изобилието от дребни неща ще бъде трудно да се концентрирате, за да решавате последователно всички проблеми. Не влизайте в спорове с никого.

Везни – Очаква ви продуктивен ден, особено тези, които се занимават с интелектуална работа. Срещите, разговорите, презентациите, преговорите ще бъдат продуктивни. Способността ви да говорите убедително ще се увеличи, за да можете да убедите събеседниците си на ваша страна.

Скорпион – Луната е в благоприятно положение за вас, така че атмосферата на деня обещава да бъде романтична. Що се отнася до любовта и връзките, не бива да се потиска това, което отдавна ви се иска да кажете на партньора. Бъдете по-решителни - ако искате да говорите, тогава го направете. 

Стрелец – Това е ден на нови перспективи и възможности, прилив на свежа енергия. Днес трябва да изпълнявате задълженията си максимално. При всякакви трудни ситуации разчитайте на интуицията си: тя ще ви подскаже навреме какво трябва да се каже или направи.

Козирог – Денят ще бъде доста забързан. Емоционалният фон е нестабилен, настроението често се променя. Опитвате се да поддържате вътрешен баланс или поне да не показвате на другите, че сте го загубили. Важно е да не бързате с решенията, особено ако те са свързани с деловата(бизнес) сферата. 

Водолей – Денят може да донесе напълно неочаквани събития. Сега е моментът да поемете инициативата в личните отношения. Можете да направите първите стъпки към човек, който отдавна ви е симпатичен, да признаете чувствата си.

Риби – Нужна ви е само малка пауза, за да обмислите всичко, да проучите обстойно ситуацията и най-важното - да се вслушате във вътрешния си глас. Ето защо за някои Риби ще бъде полезно да останат насаме със себе си или просто да ограничат малко контактите.

Съветите на Фортуна

До 16:06 ч бъдете предпазливи и внимателни във всичките си действия. Всичко, което се започне, трябва да се довърши. Ако не сте уверени в своите сили, важни начинания не започвайте. Физическото и психическото натоварване е противопоказно.

След 16:06ч влиза в действие космическата енергия на любовта, милосърдието и състраданието. Един от дните, в който молитвите се сбъдват. Желателно е да се отиде на църква. Правете добро на близките, подарявайте подаръци, давайте милостиня и оказвайте подкрепа на нуждаещите се.

В много религии този ден се счита за ден на опрощение на греховете и увеличаване на доблестта. Енергията му е такава, че всичко, което се прави или мисли енергийно се увеличава многократно и се връща при нас след определено време. Затова трябва да се отнасяме с особено внимание към всичко. Препоръчва се засилване на духовната дейност. Информацията, която получаваме в този ден, остава в нашето подсъзнание за дълго време.  


Коментари (1)

Борислав Благодаря
27.10.2020 09:26 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още