Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 27.11.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 27.11.18

Дневен хороскоп – вторник – 27.11.18 - Tribune.bg
Снимка:

Желателно е повече време да прекарате вкъщи, в семеен кръг. Пестете енергията си

Овен – Прекрасно време за всякакви индивидуални начинания. Не можете да бъдете напълно застраховани срещу неочаквани обрати, но все пак поради собствения си късмет или подкрепата на надежден партньор, неприятните изненади, които ви очакват, ще бъдат сведени до минимум.

Телец – Бъдете по-общителни, тогава ще бъде по-лесно да се справите с текущите задачи, да потърсите информация или помощници, да се измъкнете от трудни ситуации. Понастоящем се препоръчва да се съсредоточите върху рутинните въпроси и да не бързате да вземате отговорни решения.

Близнаци – Препоръчва се да се съсредоточите върху завършването на вече започналите дела и да не се втурвате в овладяването на нови направления. Желателно е да въведете окончателен ред и яснота в любовните контакти, да разрешите въпроси, свързани с пътуване, обучение или децата.

Рак – Интуицията ще допълва разума и обратното. Вие ще се отличавате със съобразителност по отношение на практическите въпроси и ловкост и гъвкавост в действията си.  Следобед ще се появят проблеми, свързани с работата, някои задължения. Не е изключен личен конфликт с някой от колегите.

Лъв – Ще бъдете еднакво успешни в свободните творчески занимания и деловите рутинни процедури, въпреки че в последните със сигурност ще успеете да внесете някакво творческо начало. Втората половина на деня може да бъде посветена на решаването на по-малките практически въпроси.

Дева – Можете да посветите този ден на решаване на семейни или делови проблеми, уреждане на домашни или професионални въпроси. Бъдете готови за неочаквани неща и търсене на алтернативни пътища.

Везни – Днес ще ви е присъщ оптимизма. Ако нямате достатъчно самочувствие, ще бъдете подкрепени от други хора - например вашите приятели. Благоприятно за общуване и размяна на мнения и идеи.

Скорпион – Може да станете свидетели на необичайни, странни или забавни обстоятелства. На този ден всичко се решава чрез ентусиазъм, предприемачество, творчески подход към нещата. Дълбоките емоции, фините преживявания сега са неуместни.

Стрелец – Втората половина на деня обещава да бъде най-интензивна и отговорна, особено ако сте родени през ноември. За да постигнете желания ефект или да изпълните задълженията си, трябва да сте по-внимателни, акуратни, да проверявате всеки детайл.

Козирог – Въпреки енергичната дейност и засилената комуникация, в този ден със сигурност ще намерите време да помечтаете. Не се страхувайте от трудности, лесно ще ги преодолеете и ще се вдъхновите, докато рутинната работа може да ви накара да се отегчите.

Водолей – Сред многото пътеки, които стоят пред вас, най-много ще ви привличат тези, които съдържат елементи на непредсказуемост, не се вписват в твърд алгоритъм, допускат различни решения (точно както се случва във виртуална игра).

Риби – Успехът в този ден е невъзможен без активно участие в енергична работа с елементи на творчество. Изпълнявайки обичайните си задължения, старайте се да общувате с весели и доволни хора, тогава и вашето самочувствие ще бъде по-високо.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин. В него може да постигне вътрешно преображение. Трябва съзнателно да се отхвърли гордостта, високомерието. Подходящо време за общуване с хора със сродно мислене, чрез което може да се отворят очите ни за много важни неща.

Денят е благоприятен за целеустремените и принципни хора. Може да се занимавате с всякакви дела, стига да не са скучни и еднообразни. Хубаво е да се вземат важни решения, да се предприемат важни стъпки, особено ако нещата вървят гладко. Не трябва да изпитвате и капка съмнение в правотата си, в противен случай по-добре се откажете. Желателно е повече време да прекарате вкъщи, в семеен кръг. Пестете енергията си. Гладуването може да донесе духовно прозрение. Не се препоръчва консумацията на месо, риба.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети