Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 28 юни 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 28 юни 2022

Дневен хороскоп – вторник – 28 юни 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Овните днес ще се почувстват изтощени, затова звездите ги съветват да отделят повече време на собствената си личност, да си починат и да възвърнат силите си, според своя астроскоп. Също така времето, прекарано с любими хора, часовете в салона за масаж или дори четене биха били отправна точка за по-спокоен живот.

Телец – Имате проект, който ви причинява големи главоболия и може да се откажете доста изнервени заради него. Звездите ви съветват да не настоявате твърде много, не е добър ден да завършвате важни неща. Натрупаната умора си казва думата. 

Близнаци – Неудовлетворени желания, борба, работа, конфликти и препятствия ще бъдат характерните проблеми през целия ден. Трябва да използвате своята изобретателност и умствена ловкост, за да преодолеете всяка трудност. 

Рак – Вие сте човек, който върши работата си с интерес и професионализъм, затова и другите ви уважават толкова много. Ще останете доволни от себе си, защото ще успеете да разрешите някакви проблемни въпроси.

Лъв – Звездите ви съветват да избягвате бизнес срещи, тъй като може да не се получи така, както искате. Отношенията със семейството също не са толкова добри. Запазете спокойствие и бъдете по-снизходителни! Ще работите цял ден и ще се почувствате изтощени в края му, когато ще искате само да се отпуснете с чаша вино до себе си. 

Дева – Днес ще се чувствате малко апатични. Нищо няма да може да ви измъкне от мрачното ви състояние и трудно нещо ще може да ви накара да се усмихнете. Ще са необходими повече усилия и много силно желание от страна на тези, които възнамеряват да променят настроението на Девите.

Везни – Ще се борите да преодолеете ограниченията на ежедневието. Идеално би било да се разхождате на открито, да потърсите вътрешен мир, за да се съживите. Творческата дейност е за предпочитане сега, време е да поемете някакви инициативи в тази посока.

Скорпион – Грижете се за здравето си, защото днес енергията ви може да е малко ниска, освен това може да почувствате известно безпокойство. Не се притеснявайте, ако нещата вървят по-бавно, отколкото бихте искали, защото вашето търпение ще бъде възнаградено. 

Стрелец – Стрелците днес ще имат малки проблеми с общуването, така че е добре да обръщат внимание на използвания тон и да не преувеличават, когато става дума за общуване с околните. Със смелост и сила ще можете да се изправите срещу всяко предизвикателство, което се изправи пред вас. 

Козирог – В професионален план нещата вървят нормално, вие сте в крак с всички проекти и дори мислите да ги завършите предсрочно. В отношенията напоследък сякаш не ви върви особено, често влизате в противоречия с другите без да го искате.

Водолей – Днес ще има доста емоционално напрежение, ще трябва да овладеете темперамента си и да не влизате в разправии, въпреки това ще има и много креативност в работата ви. Възползвайте се от този ден, за да помислите и организирате целите, които искате да постигнете.

Риби – Емоционално ще се чувствате стресирани, може би затова проявявате известна резервираност. Ще ви е трудно да изразите емоциите, които имате по положителен начин. Може да почувствате твърде голяма отговорност на раменете си по време на работа.

 

Съветите на Фортуна

Вторник се смята за тежък ден. Това са установили британските учени, опровергавайки всеобщото мнение, че най-трудният ден от седмицата се явява понеделник. В експеримента са вземали участие 3 хиляди британски граждани. Както се изяснило, 53% от тях не проявяват особена активност в понеделник. На тях им е било трудно да се пренастроят от режим почивка към режим работа, затова най-сложните дела оставяли за следващия ден, като се аргументирали, че пред тях стои цяла седмица. Затова във вторник хората вършат двойно повече работа. Изхождайки от това, учените сигнали до извода, че най-тежкият ден на седмицата е вторник.

В този Марсиански вторник, който има и засилено влияние на Уран, хората са склонни да проявяват агресия, затова е нужно да го помните и да се стараeте да изглаждате конфликтите още в самото начало на разговора. Възможни са неочаквани неприятности.

Луната е на празен ход от 05:40 ч до 14:55 ч. До тогава избягвайте да предприемате важни дела, нови начинания, покупки.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети