Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 28.01.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 28.01.20

Дневен хороскоп – вторник – 28.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Паричните постъпления не са изключени. Някои Овни ще вземат решения, които ще им позволят значително да увеличат приходите в близко бъдеще. Вероятни са някои неочаквани, но много приятни събития в семейството.

Телец –Денят е подходящ за домакински дела. Можете да почистите, да закупите мебели, уреди и интериорни предмети, да планирате ремонти. Вашите съвети относно някои ежедневни проблеми и дейности често се оказват полезни за другите.

Близнаци –Струва си да поговорите с любимия човек за това, което е важно за двамата, да обсъдите общи планове за бъдещето. Влюбените, предприели днес романтично пътуване, ще се забавляват чудесно.

Рак –Много плодотворен ден. Ще свършите добра работа с неща, които изискват повече внимание, търпение и постоянство. Успявате да се съсредоточите, без да се разсейвате със странични и маловажни неща.

Лъв – Ден пълен с изкушения и съблазни. Много е трудно да не следвате мимолетните си желания. Всъщност рискувате да загубите това, което цените заради съмнително моментно удоволствие.

Дева – Това е денят, в който трябва да почитате традициите. Лесните успехи са малко вероятни и невниманието може да доведе до сериозни неприятности. Ще бъде изключително трудно да скриете нещо от другите.

Везни –  Важно е да се настроите делово и по положителен начин, така ще успеете. Ако все още не сте готови да споделите своите чувства или планове, опитайте се да не общувате с тези, които задават твърде много въпроси.

Скорпион – Вие се справяте добре с решаването на сложни проблеми, включително и напълно нови. Ако не сте доволни от настоящия си живот, започнете да изготвяте нов план. Предприемете конкретни стъпки за промяна и се възползвате от наличните възможности.

Стрелец – Действайки решително, можете да постигнете забележителен професионален успех. Опитът, придобит по-рано, ще ви бъде от полза. Благодарение на него бързо решавате сложни проблеми и се справяте със задачите.

Козирог – Каквито и цели да си поставите за себе си, бъдете сигурни: за постигането им ще е необходимо търпение и предпазливост. Житейският опит и интуицията ще ви помогнат да не попаднете в капаните, зададени от недоброжелатели и да предотвратите сериозни грешки.

Водолей – Можете да поемете инициативата във всички сфери на живота, да заявите смело своите желания, очаквания и намерения. Не се страхувайте да привлечете вниманието към себе си - сега е полезно.

Риби – Няма нужда да се отлага решението на семейните конфликти за дълго време, по-добре е да намерите кураж, за да се разберете и да решите всички недоразумения. Препоръчително е да прекарате останалата част от деня в уединение, би било добре да медитирате малко.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Бъдете внимателни при вземането на решения, възприемайте всички промени с положително емоционално отношение. Намерете спокойствие, отделете време за уединение или да сте в кръг от любими хора. Повишава се интуицията и физическата активност. Неочаквани промени, които по-скоро ще бъдат позитивни.

Хармонични отношения в семейството и с партньора. Ако човек е сам - спокойствие в дадения момент. Ако имате по принцип трудни взаимоотношения - възможност за помирение и компромис. Появява се желание човек да се справи с различията във възгледите с партньора си и да не допуска разрив.

Добър ден за пазаруване. Чудесно време да оборудвате дома си с кухненски прибори и мебели.

Лоши знаци се считат през днешния ден да се порежете с нож, да загубите нещо. Желателно е всичко, което захванете да се доведе до край, иначе може да ви навреди. Хората и събития, които предизвикат вашите сълзи днес са полезни, тъй като показват грешките ви.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати