Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 28.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 28.04.20

Дневен хороскоп – вторник – 28.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сбъдват се всички благи пожелания

Овен – Опитите да насочите хода на събитията в желаната от вас посока няма да доведат до резултати. Въпреки това денят може да бъде като вълнуващо приключение и добри възможности ще се появят там, където не сте ги очаквали. 

Телец – Познанието на света в цялата му многостранност ви позволява да чувствате истинска радост и удоволствие. Добър ден да общувате с по-възрастни роднини. Те се нуждаят от вашата грижа и подкрепа повече от всякога.

Близнаци – Представителите на вашия знак може да имат блестящи идеи, но те ще се окажат не толкова реалистични, колкото си мислите. Ще постигнете повече с помощта на гъвкавост и търпение, именно този стил на поведение е за предпочитане днес. 

Рак – Дори и да сте много внимателни в изявленията си, вие сами може да не забележите как казвате нещо на друг човек, което няма да бъде изтълкувано във ваша полза. За съжаление получената от вас информация може да бъде използвана после във ваш ущърб. 

Лъв – Трябва да сте подготвени за изненади. Твърде консервативният подход днес е нежелан, защото неочаквани обстоятелства или непредвиден обрат на събитията могат напълно да променят плановете за този ден. 

Дева – Преди да направите нещо наистина важно, обмислете отново всички възможни последици, в противен случай може да съжалявате за в бъдеще. Добре е да ограничите ентусиазма си, да не правите нещо значимо и да се ограничавате в решаването на ежедневните задачи.

Везни – Вие сте пълни с оптимизъм, енергия и желание да прегърнете необятното. Но преди да направите нещо наистина важно, трезво оценете перспективите, защото обстоятелствата могат да се променят моментално. 

Скорпион – Вашите безобидни шеги могат да бъдат възприети от другите неправилно, дори до степен, че някой да бъде обиден. Ако реакцията на близките ви има значение, най-добре е да прецените последствията, преди да кажете или направите нещо.

Стрелец – Може би толкова много вярвате в постижимостта на целите си, че ви изглежда, че трябва да направите само една стъпка, за да сбъднете мечтата си. Ентусиазмът и оптимизмът обаче могат да изкривят обективната реалност.

Козирог – Това, което изглежда много примамливо днес, може да бъде разочароващо утре. Изчакайте ден или два, не вземайте окончателни решения. За отговорни въпроси и важни срещи денят също не е много подходящ.

Водолей – Започнете с малки промени, те ще донесат добри резултати по-рано, отколкото очаквате. Да бъдете твърде откровени днес не е много добре, защото другите могат да тълкуват думите ви по погрешен начин. Пазете се от недоразумения.

Риби – Трябва да сте готови да се справите сами с нещата и да не чакате външна подкрепа. Няма значение колко алтруистични са вашите мисли и намерения, хората около вас няма да споделят вашата гледна точка и не трябва да очаквате помощ от тях.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днешният ден е много провокативен. Бъдете много внимателни със словото. Всички произнесени думи имат тенденция да се реализират в материален план. Дори най-обикновените думи имат сега голяма мощ. Следете какво изричате, не пожелавайте на никого зло, за да не пуснете неволно разрушителна програма в действие, тъй като злото ще засегне първо този, който го изпраща, а не този, към когото е насочено.

Ако някой ви извади от равновесие, помнете, че целият свят е ваше огледало. Нещо подобно имате, носите го в себе си и човекът, който ви ядосва само ви показва вашите слабости. Възможно е да не го осъзнавате, да го потискате да не се изяви, да го мразите, но то е във вас. Нужно е да поработите върху себе си.

Може да сте склонни да говорите, да осъждате другите, да изричате прибързани думи, но днес напразно не говорете. Затова пък е благоприятно за повтаряне на положителни утвърждения. В този ден небесата се разтварят, за да чуят думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети