Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 29.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 29.01.19

Дневен хороскоп – вторник – 29.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Активен ден, пълен с радост и празнично настроение

Овен- Спокоен и активен ден. Настройте се за сериозна работа. Не се поддавайте на никакви уговорки и увещания. Вие най-добре знаете какво ви е необходимо и как да го постигнете. Старайте се да не закъснявате и не се шегувайте, когато другите са сериозни.

Телец- Днес сте склонни да възприемате житейските обстоятелства по-позитивно. В каквото и положението да изпаднете, ще съумеете да извлечете полза от него. Пътуването на Луната през дома на партньорството ви ще способства хармонизиране на отношенията.

Близнаци- Днес има шансове за недоразумения и дребни неприятности. Заради това може да сте по-раздразнителни и конфликти, защото усещате напрежение около себе си. Вечерта е добре да се прекара в спокойна домашна обстановка.

Рак- Денят е подходящ за семейни дела. Лесно ще се намери общ език с родители и други членове на по-старото поколение, можете да посетите роднини. След като спокойно обсъдите съществуващите проблеми, без значение дали са стари или скорошни, със сигурност ще намерите решение.

Лъв- Вие сте свободолюбиви, независими и като цяло не искате да слушате никого. Денят е свързан с изкушения, провокации. В работата нещата не вървят толкова гладко и просто. Подходящо време за обновяване на дома и свързаните с него покупки - от инструментите до интериора.

Дева- Хармоничен и спокоен ден. Той е много подходящ за комуникация. Можете да постигнете разбирателство с тези, с които преди не сте намерили общ език. Ще е полезно да разговаряте със стари приятели, да обсъждате общи планове.

Везни- Не бъдете твърде доверчиви. Съществува риск да станете жертва на хитра манипулация, сложна интрига. Слушайте съветите на доверени приятели и ще имате шанс да избегнете сериозни грешки. Опитът на някой друг ще бъде много полезен, ако го преосмислите и направите свои заключения.

Скорпион- Колегите ви може да потърсят помощ от вас, окажете им я, но не се оставяйте да бъдете използвани. Рутинната работа не ви се отразява добре. Направете опит да разнообразите поне малко живота си.

Стрелец- В работата е важна предпазливостта. Преди да предприемете нещо, обмислете внимателно всяка стъпка. Ще съумеете да се справите с многото задачи, но може и да надцените своите сили и възможности. Бързането днес е противопоказано, рискувате да направите грешки.

Козирог- Обърнете внимание на конструктивните идеи. Желателно е да се пести енергия и да не се започват големи дела или да се заемате с прекалено много задачи, концентрирайте се върху настоящите ежедневни неща. Среща с близки приятели ще ви стимулира интелектуално.

Водолей- Възможно е да се появят различия при обсъждането на различни въпроси. Не бъдете твърде упорити. Поради нежеланието ви да направите отстъпки, могат да възникнат конфликти. В края на деня е възможно главоболие, през нощта - безсъние. Опитайте се да избягвате всякакви излишества.

Риби- Не бързайте да вземате решения. Много въпроси изискват сериозно обсъждане. Опитайте се да намерите време за това. Важно е никой не ви разсейва или притеснява. Ще бъде полезно да отидете на кратко пътуване: промяната на обстановката ще ви се отрази много добре.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Активен ден, пълен с радост и празнично настроение. В човек се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Много силен и успешен ден за бизнеса, може да се действа активно, да се заложи фундамента за нови големи дела или да се даде второ дихание за продължаване на започнатите вече. Анализирайте всичко, което се случва с вас и се опитайте да откриете причинно-следствените връзки със събитията. Прекрасен ден за обучение и получаване на нови знания, за всичко, където трябва да се приложи интелекта, също така за творчество, за тиха и уютна вечер прекарана в кръга на близките. Ден за уединение на влюбени сърца, за зачеване на деца.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети