Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 29.06.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 29.06.21

Дневен хороскоп – вторник – 29.06.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес е добър ден, ако искате да подправите малко ежедневието си. Няма да ви липсват идеи, нито изобретателност. Възползвайте се от наличните опции и придобийте нови контакти, ще са ви необходими.

Телец – Днес може да ви се случи някой да ви отхвърли, което да ви нарани в личен план, но това наистина може да е резултат само от ситуацията. Не бързайте с изводите. Лесно ще се обидите, но и бързо ще простите.

Близнаци – Опитвате се да намерите най-добрия начин да разрешите някои от ситуациите, които са пред вас. Енергиите на деня ви канят да поемете само пресметнати рискове. Този ден отваря перспективи, стига да не се укриете в черупката си.

Рак – Климатът на деня ви отвежда във вихъра на творческа независимост. Вашите чувства се разпростират върху всяко човешко същество, може би днес ще обичате цялата земя! Красиво алтруистично въображение, дишайте вятъра на безусловната любов!

Лъв – Може да се чувствате малко разсеяни и объркани в мислите, но като цяло пред вас е доста добър ден. Днес можете да изневерите на партньора си макар и само в съзнанието си или като флиртувате с някой друг.

Дева – Няма облаци на хоризонта. Всичко върви добре във вашия романтичен живот, с изключение на факта, че понякога някои съмнения ви обземат. Забравете трудностите, които сте преживели, продължете напред в бъдещето, доверявайки се на хората, които ви обичат.

Везни – Въпреки че виждате, че нещата се движат, пак не сте в най-доброто настроение. А именно, всичко това е твърде бавно за вас сега, твърде трудно, виждате твърде много препятствия пред себе си. Не се обезсърчавайте, не забелязвате ли, че все още вървите напред със сигурна стъпка?

Скорпион – Ще ви се струва, че нищо и никой не може да ви попречи да постигнете поставените цели. Оптимистичният ви поглед към света ще се отрази и във всички други области. Днес определено трябва да избягвате течения, тъй като това може да повлияе на здравето ви.

Стрелец – Въпреки че предстоящият ден от време на време ще бъде уморителен и нервен, ще успеете да постигнете и завършите много. Понякога може да има проблеми с концентрацията и организацията на отговорностите.

Козирог –Може да сте несигурни само в първите часове на този работен ден, но след това влизате в положителна фаза, когато лесно ще завършите всичко, което трябва да направите. Леко напрежение във връзката с любим човек - не предизвиквайте спор и не бъдете упорити.

Водолей – Върнете се към старите си планове, но не правете нищо под влиянието на импулсите, особено ако е свързано с риск и материални разходи. Днес трябва да пазите портфейлите си, чантите, носители на информация. Лош ден за обсъждане на финансови въпроси, вложения, покупки.

Риби – Вероятно е да има пречки, които трябва да бъдат преодолени. По отношение на личния живот, благодарение на общителността и доброжелателността си, няма да ви липсва внимание от страна на противоположния пол.

Съветите на Фортуна

Днес са актуални поговорките: „Седем пъти премери, един път отрежи” и „ Всичко, което не ни убива, ни прави по-силни”. Рисков и опасен ден. Лесно може да се попадне под чуждо влияние. Възможни са натравяния, травми, напрежение на работното място или у дома. Ако сте алергични, не излизайте без лекарства.

Не се доверявайте на примамливи предложения. Бъдете устойчиви на съблазни и изкушения, провокации. Да се избягват чувства като гордост, злоба и завист. Противопоказни са лъжите под всякаква форма. Запознанства възникнали днес не са дълготрайни и полезни, крият опасност от разочарования и измами. Сведете общуването до минимум. Избягвайте места, където има много хора. Не давайте и не вземайте заеми.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети