Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 29.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 29.09.2020

Дневен хороскоп – вторник – 29.09.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Тайната на успеха е да се възползвате от възможността, когато се появи на пътя ви. Не чакайте някой да влезе в живота ви и магически да отвори заключените врати вместо вас. Направете го сами.

Телец – Вие сте на прав път и ако продължите по него, несъмнено ще стигнете там, където искате да бъдете. Но ние живеем в конкурентни времена и тези, които казват, че искат да ви помогнат, всъщност могат да саботират вашите планове. Затова не давайте възможност на никого да се намесва в тях и да ви отклонява от курса.

Близнаци – Бъдете внимателни, когато започвате сътрудничество или подписвате споразумения, тъй като те могат да съдържат клопки, за които не сте наясно. Не споделяйте повече информация с хората, отколкото е необходимо. 

Рак – На работа преминавате през положителен и конструктивен период. Енергията е достатъчна за нови стартове, този път поставяйки си по-високи цели, но първо постарайте се да подредите или довършите всички започнати дела, преди да продължите с нещо ново.

Лъв – Трябва да предприемете някои драстични стъпки, за да подобрите финансите си. Започнете, като ограничите разходите си възможно най-скоро, след това продължете с някои подробни финансови планове.

Дева – Ако не проявите сдържаност, рискувате да бъдете обхванати от съмнения и несигурност и изобщо да загубите контрол над ситуацията. Опитайте се да стоите здраво на земята и използвайте логика и разум, за да избегнете потенциални грешки.

Везни – Нов ден, нов шанс за изкачване на върха. Нека вашите амбиции ви водят днес и не коленичете пред препятствията. Определени проблемни ситуации със сигурност ще ви обезпокоят, но ако останете спокойни и сдържани, ще успеете да се измъкнете. Звездите уверяват в това.

Скорпион – Условията са идеални за малко самоанализ днес. Най-накрая имате момент за себе си, когато можете да се отпуснете и да се поставите на първо място. Това е чудесна възможност да подновите външния си вид и да се погрижите по-добре за здравето си. Наистина имате нужда от това.

Стрелец – Днес по-възрастна от вас жена ще стане вашата пътеводна звезда и ваш ментор, от която ще научите ценни житейски уроци. Ако имате предчувствие, че нещо ще се случи, не го пренебрегвайте. Вашата интуиция ще бъде необичайно силна.

Козирог – Ако нещо изглежда твърде хубаво, за да е истина, вероятно не е. Не пренебрегвайте вътрешния си глас. Бъдете избирателни и внимателни, когато избирате на какво и на кого да вярвате.

Водолей – Имате добри отношения с колегите си, можете да си сътрудничите перфектно и успешно да реализирате плановете си с тяхна помощ. Голям успех или признание очаква много Водолеи, които не са се отказали от мечтите си. Най-накрая ще разберете, че усилията никога не са напразни.

Риби –  Енергията ви ще бъде най-голяма в началото на деня, затова я използвайте, за да завършите онези неща, които са най-голямото ви предизвикателство. Планът ви може да бъде възпрепятстван в последния момент. Винаги имайте "План Б".

Съветите на Фортуна

Ден на спонтанност и непредсказуемост. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Характерното за деня е висок енергиен подем, който се изявява с пълна сила. Приемете достойно и спокойно своята съдба, избягвайте да се жалвате. Вярвайте, че всичко, което се случва е за по-добро.

Ден, в който молитвите биват чути. Ден за гадаене и за даване на милостиня. Който не е милостив, може да изпадне в състояние сам да проси. Вслушайте се днес в собствените си желания и отпуснете душата си. Добре е да се окаже помощ на близки и непознати хора. Не трябва да допускате семейни дискусии, защото може да се стигне до разгорещени спорове.

Посетете църква, запалете свещ за живите и упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи. Сърцето е най-уязвимия орган през деня. В повечето случаи проблемите с него могат да бъдат предизвикани по психологически причини.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети