Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 29.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 29.12.20

Снимка:

Овен – Преди обед е по-добре да не планирате нищо важно, защото в този момент нещата ще стават трудно или изобщо няма да се получат. Където се появявате, може да възникват някои недоразумения и спорове. Затова деловите и личните срещи най-добре да бъдат отложени.

Телец – Подход ден за тези, които не обичат да бързат и предпочитат спокойно да обмислят всяка своя стъпка. Предпазливостта помага да се избегнат много проблеми и истински да се оцени ситуацията, за да няма неприятности.

Близнаци –Това е добър период за независима работа. Възможно е да се появят  нови отговорности и задачи. Добре би било да се държите по-консервативно, отколкото екстравагантно. Трудно ще успеете да избегнете проблеми във взаимоотношенията.

Рак – Денят може да ви донесе решение на сложен проблем, но е добре да знаете, че това е само временен компромис и по-късно ще изисква ново преразглеждане. Избягвайте да афиширате с намеренията си.

Лъв – Хората, които възприемате като силни и уверени, всъщност могат да бъдат по-крехки и чувствителни, отколкото си мислите. Бъдете честни при всякакви обстоятелства. Играта с чувствата на другите няма да доведе до нищо добро.

Дева – Имате в ума си нови идеи, благодарение на които успявате да се справите със задълженията. Някои от вас ще проявят творчески потенциал и ще изненадат околните с таланти, за които никой преди не е подозирал.

Везни – Денят е труден в много отношения, може да е доста напрегнато. Няма да ви липсва обаче вдъхновение. Действията ви могат да предизвикат критика у някои хора, но не трябва да им обръщате изобщо внимание.

Скорпион –Възможни са трудности в работата, проблеми при подготовката на документи, решаване на правни въпроси, грешки при важни изчисления. Опитайте се да не сте нервни: докато запазвате спокойствие, има шанс да намерите изход от трудна ситуация.

Стрелец – Днес обстоятелствата не са особено благоприятни. Бъдете сдържани и търпеливи. Благодарение на авторитета и красноречието си, можете да защитите или възстановите позицията си. Вечерта е подходящо време за приятелски срещи.

Козирог – Денят е провокативен. Можете да си зададете нови цели -  скоро ще можете да ги постигнете. Личните взаимоотношения изискват да проявите търпение, умереност в желанията и сдържаност в изявленията.

Водолей – Откажете се от агресивната тактика, докато се опитвате да прокарвате личните си интереси. Добре е да ограничите прекомерната импулсивност и ненужната суета, да седнете на масата за преговорите и да обсъдите изчерпателно проблемите. Подобна политика обещава благоприятни резултати в личния живот, както и в професионалния.

Риби – Денят определено няма да е лесен. Трябва да сте сдържани, но решителни, енергични и разумни, да поемете отговорностите си сериозно. Избягвайте контакти с негативно настроени хора. Вие сте прекалено чувствителни към всякакво влияние.

Съветите на Фортуна

Днес лесно могат да се провокират всякакви спорове и конфликти. Препоръчва се да бъдете сдържани и търпеливи в отношението си към другите, въпреки че ще бъде трудно. Нужна е повече предпазливост във всичко, бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие и обръщайте внимание на околните. Старайте се да не проявявате недоволство. Не бива да осъждате никой. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето.

След 16:22ч енергиите се сменят и настъпва време за равновесие, хармония, умереност, спокойствие. Не се препоръчва активност, но и със скръстени ръце не бива да се стои. Във всичко е необходимо да се спазва златната среда.

Луната е на празен ход от 05:02ч до 12:30ч и не е подходящо за нищо важно.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още