Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 3 май 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 3 май 2022

Дневен хороскоп – вторник – 3 май 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – В началото на работната седмица имате много задължения и предизвикателства на професионално ниво. Съответно се очаква малко по-лек работен ритъм. При добра организация не би трябвало да има големи проблеми.

Телец – Вашата откровеност не среща одобрение сред околните, така че е полезно да запазите мнението си за себе си. Неприятни изненади са възможни дори от най-близките хора, особено в любовен план.

Близнаци – Може да бъдете затрупани от много събития на работното място, контакти и организацията ще бъде доста хаотична, защото нещата ще се случват доста бързо. Стрес и напрежение.

Рак – Опитвате се да разрешите проблеми, които изобщо не са разрешими. Това означава, че губите енергия ненужно и инвестирате излишно време. Любимият човек не разбира емоционалните ви изблици, така че е по-добре да оставите сериозните дискусии за друг ден.

Лъв – Започвате деня пълни с енергия. Вие сте необичайно креативни и самочувствието заплашва да прерасне в арогантност. Приоритет остават собствените ви нужди. Шанс, пропуснат в началото на деня, може да бъде загубен завинаги.

Дева – Обременени сте с някои лични проблеми и ви е трудно да се съсредоточите върху задачите, които трябва да свършите. Въпреки че се опитвате да оставите миналото напълно зад себе си, засега върви зле, особено след като няма нищо ново, което да привлече вниманието ви и да ви заинтересува.

Везни – Идват промени към вас и то в положителна посока, просто трябва да сте търпеливи и да не се отказвате, колкото и трудно да изглежда понякога. Астрологичните аспекти в сферата на любовта днес не са особено благосклонни към вас.

Скорпион – Сложната ситуация в сферата на работата и особено напрежението, могат да бъдат решени най-добре днес с търпение и известни дипломатически опити за успокояване на страстите. Можете да очаквате също така доста бурен ден в сферата на любовта.

Стрелец – От настроението ви зависи дали ще посрещнете края на деня доволни или дистанцирани. Имате много красиви планове в любовен план, но не зависи само от вас, важно е другата страна също да се впише в тях.

Козирог – Много от това, което сте избягвали да разрешите или приемете, сега ви настига и изисква по-сериозен подход. Възможни са объркващи и конфузни ситуации, неправилно интерпретирана информация, сложни отношения.

Водолей – Ще имате време да уловите шанса си за късмет в последния момент. Това е преходен ден, по-добре е да не се захващате с нови неща. Ще усетите тежестта на отговорността, но можете да се насладите и на приятни моменти.

Риби – През първата половина на този ден можете да се надявате на успешно разрешаване на сложен проблем, но не трябва да се счита за напълно и безвъзвратно затворен. Възможно е да се появят индивидуални страхове, в някои случаи не са безпочвени.

Съветите на Фортуна

Именно през този период се усеща прилив на жизненост, желание да се предприемат действия. Но в същото време рискът да бъдете повлияни от чуждо мнение отвън се увеличава. Затова е необходимо да не позволявате да бъдете отклонени от набелязания път от мимолетни импулси, които могат да доведат до необмислени грешки. В този ден хората често ще губят способността си да мислят разумно, ще говорят празни приказки и склонни да харчат пари за закупуване на ненужни неща. 

Резултатът от деня ще зависи само от вашите действия. Хубаво е да прекарвате време със семейството и приятелите. Опитайте се да си починете, за предпочитане сред природата. Обърнете внимание на сънищата. През този период от време те често са пророчески.  

 


Топ новини

виж още