Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 3 януари 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 3 януари 2023

Дневен хороскоп – вторник – 3 януари 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Звездите могат да решат да ви изненадат днес и да поднесат нови и интересни впечатления, затова се опитайте да осъществите продуктивна комуникация и запознанства, не се отказвайте от събития и срещи - те ще ви донесат радост и много приятни минути.

Телец – Някои въпроси от миналото могат отново да напомнят за себе си или пък да се появят на пътя ви хора, които не са ви особено приятни. Спокойно можете да довършите нещата, които са останали от преди, не започвайте веднага нещо ново.

Близнаци – Опитайте да останете на позитивна вълна през целия ден. Не се втурвайте да правите по няколко неща наведнъж. Възможни са положителни преживявания, а към вечерта - неочаквана среща или ново запознанство, което обещава да бъде интересно.

Рак – Животът постепенно започва да се връща към нормалния си ритъм. Не се захващайте веднага с нови неща. Това, което планирате в момента, едва ли толкова бързо ще се осъществи. Денят ще бъде успешен, ако проявите предпазливост.

Лъв – Пътят към прогреса не винаги е толкова гладък, колкото и да се стараете. Средата около вас може да ви разсейва от основните неща. Ще откриете нов източник на полезни идеи. Не се отказвайте и продължавайте напред. 

Дева – Бъдете търпеливи и приемете, че за момента не бихте могли да разберете всичко много добре. Дълбокото разбиране на нещата изисква време и размисъл в спокойна обстановка. Вярвайте на инстинктите си.

Везни – Време е да промените стратегията си, ако искате да сполучите. Комбинирайте своя свободен дух с още малко дипломация, за да постигнете целта си. В професионалната област, а и в личните отношения следвайте правилата на етиката. 

Скорпион – Някои от вас вече виждат светлината в края на тунела. Възможно е неочаквано да получите финансова подкрепа - да ви изплатят стар дълг, да ви предложат заем при изгодни условия или нещо друго. Обмислете личния си живот, включително интимните аспекти. 

Стрелец – Днес е добре да бъдете сдържани и дипломатични. Във всяка трудна и неочаквана ситуация ще намерите нужната подкрепа. Погрижете се вече и за себе си и се поглезете. Вашите желания са също толкова важни, колкото желанията на вашите близки.  

Козирог – Луната във вашия сектор на здравето и работата ви подтиква да излезете с нови правила или да преразгледате старите, да подредите новите си приоритети. Доброто настроение е ключът към вашата емоционална стабилност днес.

Водолей – Гъвкавостта и находчивостта са вашият ключ към личното израстване. Денят не е особено подходящ за сериозни дела и важни стъпки. Обсъждането на професионални въпроси е по-добре да бъде отложено - сега е малко вероятно да постигнете очакваните резултати.

Риби – Няма нужда да се съмнявате в преценките си, вие сте на правилния път. Не чакайте пасивно нещо прекрасно да се случи с вас. Ако го искате, вземете инициативата в свои ръце. Пред вас стоят добри перспективи.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

В лунния календар този ден се счита за подходящ ден за опрощение на греховете и увеличаване на доблестта. Енергията му е такава, че всичко, което се прави или мисли енергийно се увеличава многократно и се връща при нас след определено време. Затова трябва да се отнасяме с особено внимание към всяко нещо. Препоръчва се занимания с духовна дейност. Информацията, която получаваме в този ден, остава в нашето подсъзнание за дълго време.

Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова е противопоказно да се ядосвате и гневите. Не трябва да спорите, да се обиждате или да се жалвате от съдбата.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети