Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 30.04.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 30.04.19

Дневен хороскоп – вторник – 30.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес напомняте на човек, който се е върнал от дълго пътуване: пълни сте с оптимизъм, сериозни и целенасочени. Сменете подхода си към текущите дела. Вместо да бъдете смели и директни, бъдете повече предпазливи.

Телец – Умен манипулатор умело си играе с вашите чувства, принуждавайки ви да правите това, което иска. Много е трудно да се разграничат лъжите от истината, тъй като интуицията загадъчно мълчи, а логиката се оказва безполезна.

Близнаци – Насочете вниманието си към работата и професионалният дълг. Действайте съобразно плановете, правилата и инструкциите. Предпазването от излишни рискове ще ви спаси от евентуални грешки.

Рак – Ако се доверите на интуицията си ще вървите спокойно по надежден път. Основното нещо е да не забравяте нищо. Не е желателно да се обвързвате с финансови задължения, да правите големи покупки, особено ако не сте ги планирали предварително.

Лъв – По-добре е да се отложат преговорите, решаване на правни въпроси, сделки с имоти и ценности. Бъдете временно сдържани. Ще се появят изкушения, възможни са неочаквани романтични срещи и дори е възможна любов от пръв поглед.

Дева – Днес е добре да се съобразявате с емоционалния фон на обстановката и внимателно да си подбирате средата. Важно е да не си търсите проблемите сами. Обикновено сте толкова енергични и активни, а сега сте отнесени и меланхолични.

Везни – Вашият работен график днес ще бъде изпълнен със задължения, ангажименти и срещи и ще се чувствате достатъчно енергични. Ще преминавате от действие към действие. На фона на сивия ежедневен живот ще има няколко светли моменти.

Скорпион – Денят не е лош, ако поставите акцентите правилно. В много отношения събитията ще бъдат предсказуеми, което означава, че лесно можете да ги контролирате. В делата и отношенията ще се изисква гъвкавост и финес.

Стрелец – Добри успехи можете да постигнете само при добра организация на делата ви. В момента не е подходящо времето за решителните действия. Не вярвайте на всички думи, които чувате, защото не всички около вас са обективни.

Козирог –Днес интуитивно ще изберете по-безопасният път за себе си, което означава правилния. Намерете смелостта да говорите с любимия си човек за това, което ви притеснява - моментът за откровен разговор сега е най-подходящият.

Водолей – В работата ще покажете висока ефективност, ще работите отговорно. Може би ще има някои препятствия пред успеха ви, но лесно ще ги заобиколите. Делата ви може да поемат неочакван обрат, особено по отношение на любовта и приятелството.

Риби – Не пропускайте енергията на сутрешният импулс. Бъдете внимателни и разумни: вероятно ще ви е необходима гъвкава тактика, сръчност и желание да се противопоставите на външните изкушения или на собствения си ентусиазъм.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Време за преоценка на ценностите и за изправяне на допуснатите грешки през изтеклия месец. Определете причините за неуспехите и работете над грешките си. Променете отношението си към себе си, към ставащото, избавете се от всичко отживяло и от това, което ви пречи да живеете щастливо.

Този ден дава възможност да се познае мъдростта на земния живот, не за сметка на проявление на външните сили, а за сметка на работата вътре в себе си, със своето подсъзнание. Обърнете внимание на вътрешните си усещания. Всеки човек има своя вътрешен глас, чрез който разговаря с него неговият ангел-хранител и в днешния ден особено силно можете да усетите този глас. Главното условие е да го разбирате. Едва ли ще чуете гласът на Висшите сили, ако сте потънали в грижи, разправии със съседите, колегите или членовете на семейството. В този случай с вас общува не ангел-хранител, а личният ви бяс-изкусител, а неговите съвети още повече ще заплетат възлите в живота ви. Може да се заемете с лечебно гладуване, да работите за повишаване на вашата духовност.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати