Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 30.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 30.07.19

Дневен хороскоп – вторник – 30.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Време на бързо постигане на стабилност

Овен –Денят е благоприятен за личния живот, за нови запознанства. Ще можете да преодолеете трудни ситуации в семейството или във взаимоотношенията с близките. Някои хора се дразнят от оптимизма ви, който им изглежда неоснователен, несериозен.

Телец –Пазете се от кавги и конфликти, може да имате вътрешно напрежение, което ще ви попречи да контактувате правилно с други хора, а недоброжелатели могат да поставят прът във вашите колела.

Близнаци –Днес се опитайте да стоите здраво стъпили на земята и да защитавате своите планове и цели през деня, трябва да бъдете упорити и внимателни, за да избегнете провали и трудни ситуации.

Рак – Старайте се днес да не настъпвате „греблото” и да не повтаряте грешките от миналото. Добре е да бъдете подозрителни и критични към хората около вас, за да не попаднете в капана на ласкателства и уловки.

Лъв – Ако можете да се освободите по-рано днес, посветете времето на собственото си семейство. Малките знаци на внимание към половинката ви ще ви позволят да прекарате приятна вечер и да облекчите стреса от работния ден.

Дева –Днес заемете изчаквателна позиция относно работата, проектите и делата. Звездите обещават да ви помогнат в решаването на текущи проблеми. По-добре обърнете повече внимание на личния си живот.

Везни –Днес сте пълни с енергия и забележимо привлекателни. Денят е благоприятен за почивка, развлечения, да похарчите малко пари за нещо, което ви носи положителни емоции, по-малко стойте у дома. Този ден ще внесе нещо ново в живота ви.

Скорпион – Твърдостта на характера и непреклонността, която обикновено показвате във всички трудни моменти, днес ще са отново полезни и ще трябва да ги проявите, тъй като може да попаднете в подобна ситуация.

Стрелец – Днес трябва да разпределите приоритетите си, да се стремите да правите нещо, което допринася за саморазвитието и личностното израстване, да заобикаляте проблемните хора и да не се нагърбвате със затрудненията на другите.

Козирог –Днес трябва да се погрижите за здравето си, да възстановявате силите си и да разтоварите нервната система от вашите преживявания. Концентрирайте се върху разработването на нова стратегия и тактика за бъдещите си действия.

Водолей – Днес трябва да се избягват различни начинания, важни задачи и решения, тъй като много дела може да завършат с провал, да изпаднете в кризисни ситуации. Срещи с неприятни хора може да ви развалят настроението.

Риби – Имате желание да се върнете в миналото - да съживите изоставен проект, да възстановите стари връзки, да се върнете към стари приятели. Нямаше да има нищо лошо в това, ако причината беше просто носталгията, но всичко е много по-сериозно – опитвате се да бягате от промяната.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА


Време на бързо постигане на стабилност. Идеален за добре утвърдени дейности, за монотонна работа. Тъй като емоционалната чувствителност се увеличава по това време, трябва да бъдете по-тактични и внимателни към близките хора, това ще ви е от полза.

Днес трябва да намерите вътрешна хармония, да постигнете емоционален и духовен баланс. Въпросите, които ви измъчваха в последно време, могат да намерят отговори. Може да видите плодовете на извършените от вас действия през последните дни. Ден на оптимистичните прогнози, вие ясно ще знаете какво искате.
За подстригване:

Луната е в знак Рак - Ефектът от този знак върху косата ви ще ви създаде много неудобства. Косата ще стане непокорна, почти всички манипулации с цел оформяне на косата и придаване на желаната форма ще бъдат неуспешни.

28 лунен ден - Подстригването в този лунен ден може да повлияе върху продължителността на живота и физическата активност.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети