Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 30.11.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 30.11.21

Овен – Днес всякакви спонтанни идеи ще бъдат добър начин да промените нещо в живота. Има възможност да се открият нови възможности за вас, затова не се лишавайте от удоволствието да извлечете всички ползи от това.

Телец – Решаването на някои въпроси трябва да бъде отложено за по-късно. Сега не е най-подходящото време за това. Посветете повече време на любимия човек. Свободните представители на знака да използват всички възможности за запознанства

Близнаци – Днес избягвайте да се занимавате с трудни и сложни задачи. Проверявайте внимателно всяка информация. Знаете как да убедите хората и можете да покажете ораторските си таланти дори в интернет.

Рак – Днес действията ви трябва да бъдат много добре обмислени. Не е най-доброто време за общуване с държавните органи и представители на властта. Дръжте емоциите под контрол. Всички противоречия ще бъдат разрешени, ако не бързате.

Лъв - Не трябва да бързате да реализирате нови проекти. Преди да се заемете с изпълнението на плановете, трябва внимателно да обмислите стратегията и да претеглите плюсовете и минусите. Прибързаните решения могат да бъдат пълен провал.

Дева - Време е да си поставите високи цели и да планирате бъдещето. Не се страхувайте да поемате отговорност и да изпълнявате сложни задачи, които изискват максимална отдаденост и внимание към детайла.  

Везни - Планирайте работата си с търпение, проявете повече старание. Събитийният фон започва да придобива повече окраска, а отношенията ви ще донесат повече емоции. Избягвайте да участвате в конфликти, особено с жени.

Скорпион- Днес ще бъдете с променливо настроение и емоционално възбудими. Личните проблеми може да попречат на ефективността на работата ви. Много е възможно да се получи обратния ефект на това, което сте очаквали.  

Стрелец-  Преди да започнете каквото и да е, проверете първо силата и посоката на вятъра. Може да ви отнесе не там, където трябва. Нараства природното ви обаяние и магнетично излъчване и ще създавате добро впечатление у околните.

Козирог - Държите за сега всичко под контрол, но е време да приключвате вече с някои дела. Сегашното ви спокойствие и задоволство за съжаление няма да са дълготрайни. Бъдещите си планове правете грижливо и обмислено.  

Водолей - В главите ви се оформят нови идеи, призвани да играят важна роля във вашия живот. Приемайте съветите и предложенията на другите, но първо проверявайте тяхната осъществимост и полезност.  

Риби- Изгледите са денят да е добър, но с малката уговорка да не се поддавате на никакви провокации и емоционални предизвикателства. Минутната слабост може да ви струва много. Ще ви споходят интересни идеи.  

Съветите на Фортуна

 Денят е малко опасен. Нищо важно да не се започва днес. Въздържайте се от загуба на енергия. Почивайте си, бъдете разумни, пестете силите си и икономично ги изразходвайте. За предпочитане е повече да се мълчи, по-малко да се говори. Днес не трябва да се обиждате, ако ви ругаят или критикуват, а да обърнете внимание какво ви казват, защото това ще помогне да отстраните недостатъците си.

Денят е подходящ за въздържание и пост. Не се препоръчва вадене на зъби. Започнали болести са опасни. Нараства вероятността за кражби и измами, опасност от аварии и катастрофи.  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема