Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 31.03.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 31.03.20

Дневен хороскоп – вторник – 31.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Ден, в който не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално

Овен – Днес ще имате натоварен ден, но не се страхувайте от трудности - можете да се справите с всичко. Освен това, с вашия ентусиазъм и активност ще започнете да мотивирате другите. Но не позволявайте на други хора да повлияят на настроението ви.

Телец – Благоприятно е за реализирането на вашите цели и вземане на смели решения, но след 15:00 ч. Старайте се да не критикувате или осъждате никого, тогава няма да има кавги. Бъдете толерантни към близките си.

Близнаци – Опитайте се да си осигурите положителни емоции днес и правете само онези неща, които ви доставят удоволствие. Не правете нищо насила и не се претоварвайте с физическа активност. 

Рак – Откажете се днес да вземате важни и стратегически решения. Можете да усетите студенина в отношенията с партньора си, но това е временно. Ето защо, опитайте се да не правите от това трагедия. Погрижете се за себе си.

Лъв – Днес ще бъдете в чудесно настроение, с което ще изпълвате близките до вас хора. Не бързайте за никъде, не се опитвайте да правите всички неща наведнъж. Просто се отпуснете и се насладете на деня.

Дева – Хубав ден ви очаква днес, ако се настроите на положително мислене и не се поддавате на тежки мисли. Опитайте се да опростите всичко, което може да бъде опростено, тогава ще ви бъде по-лесно да живеете.

Везни – Може би просто трябва да се отпуснете малко, защото нервната ви система е явно напрегната. Старайте се да не влизате в конфликт с другите, за да не хабите енергията си напразно. По-добре я насочете в правилната посока - в саморазвитието.

Скорпион – Не се опитвайте днес да поемете работата на всички и да проявявате прекомерна инициатива. Малко хора ще могат да оценят усилията ви, но това ще ви бъде неприятно. Вечерта се опитайте да отделите повече време за себе си и здравето си.

Стрелец – Старайте се да избягвате кавги и изясняване на отношенията днес. Грижете се за близките, поддържайки емоционален комфорт в семейството. Внимавайте при отваряне и затваряне на врати, тъй като има голям риск от прищипване на пръсти.

Козирог – Днес не е най-подходящото време за сключване на сделки и подписване на важни договори. По-добре е да отделите време за онези неща, за които преди не сте имали време. Вечерта отделете време за себе си и своите желания.

Водолей – Трудностите в личните отношения могат да повлияят на работата ви. Трябва да сте по-концентрирани в нея. Старайте се да прекарате деня спокойно. Бъдете по-внимателни към здравето си.

Риби – Първата половина на деня избягвайте да предприемате важни неща. Постарайте се да сте точни навсякъде и във всичко. Някои въпроси ще се решат и без вашата намеса, просто от само себе си.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на промяна, преоценка на стойностите. Пригответе се за неочакваното, плановете ви могат да бъдат нарушени, да се случат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им се оставя време за развитие.

Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Приемайте с радост всички промени и бъдете открити към новото. Ден, в който не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално.

Енергията на деня е подходяща за вътрешна работа върху себе си. Представете си, че през всички сфери на живота ви преминава пречистващата енергия на огъня. В огъня изгарят всички препятствия и всички качества, които ви пречат, всички обиди, неприятности и вие отново се прераждате в ново качество. Пречистващият огън може да бъде реален и вътрешен, голям или малък. 

Луната се движи на празен ход до 14:44 ч. Не е подходящо за започване на нищо ново и важно, нито за покупки.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети