Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 31.12.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 31.12.19

Дневен хороскоп – вторник – 31.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Настроението в последния ден от годината ще е загадъчно, може да има странни събития и обстоятелства. В навечерието на Нова година Луната е във връзка с Нептун - много е важно да не злоупотребявате с алкохола. 

Телец – Марс във вашия партньорски сектор на хороскопа ще направи втората ви половинка особено активна и решителна - ще поеме водещата роля в организирането на празника. Добре е, ако има много хора около вас в празничната вечер.

Близнаци – Слънцето в съчетание с Юпитер и Меркурий, може да ви даде импулс да харчите пари, което не е нещо необичайно за вас, но все пак внимавайте да не прекалявате с купуването. Венера във Водолей ще ви помогне да се почувствате празнично.

Рак – Настроението в последния ден от годината и навечерието на Нова година ще бъде оптимистично, приключенско. Ако ще пътувате някъде заради празненството, внимавайте да не си забравите документите или нещо важно. 

Лъв – Вероятно вие ще бъдете организатори на новогодишното празненство. Венера във Водолей ще създаде романтична атмосфера, а Марс в Скорпион ще добави елемент на креативност към празника.

Дева – В навечерието на Новата година Венера във Водолей ще създаде приятна, приятелска атмосфера за вас, а Слънцето, Меркурий и Юпитер ще спомогнат за веселото настроение на компанията.

Везни – Венера във Водолей ще ви помогне да създадете красива атмосфера наоколо в празничната вечер и да организирате шикозна трапеза, а Марс в Скорпион ще добави емоции (но не поемайте твърде голям риск).

Скорпион – Все още продължавате да работите по организацията на празника и последните детайли, а Марс във вашия знак ще ви направи „енергиен център“ на вечерта. Богата трапеза, много подаръци - всичко ще бъде в изобилие. 

Стрелец – Настроението в последния ден от годината и новогодишната нощ ще бъде романтично, мечтателно и много радостно, а Марс в Скорпион ще добави доста емоции. Не прекалявайте с алкохола и други стимуланти.

Козирог – В навечерието на Новата година Луната е в съвпад с Нептун - много е важно да не злоупотребявате с алкохола, да не преяждате, защото тялото ви е достатъчно чувствително. Венера във Водолей ще създаде приятна, радостна атмосфера.

Водолей – Венера във вашия знак ще ви направи особено очарователни и романтични в новогодишната нощ, а Слънцето, Меркурий и Юпитер ще внесат ентусиазъм и радостно настроение.

Риби – Последният ден от годината ще е хармоничен и с позитивен оттенък. Ще бъдете в романтично и приповдигнато настроение, вдъхновени особено в навечерието на Нова година, когато Луната и Нептун образуват съвпад във вашия знак.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

В последния ден на старата година Луната ще бъде в хармоничен аспект със Слънцето и ще способства за весело настроение, вдъхновение, оптимизъм и ентусиазъм. Аспекта създава предпоставка за хармония и разбирателство, отзивчивост сред хората.

От обед настъпва 7 лунен ден, ден, в който трябва много да се внимава какво мислите, казвате и пожелавате. Цялата околна природа, целият свят става много чувствителен и възприемчив към всяка казана дума, дори случайно изпусната. Внимавайте много: каквото и да кажете, всичко се изпълнява. Каквото пожелаете на някого или себе си, всичко ще се сбъдне. Особено опасно е да лъжете. Всичко скоро ще се сбъдне. Не пожелавайте зло никому, защото и вас ще засегне. Но в този ден всички добри пожелания ще се сбъднат. Затова си помечтайте и си пожелайте на себе си и близките си само хубави неща.

В нощта, когато си отива старата година и идва новата, вдигнете ръце към небето и кажете: „Аз се освобождавам от всичко старо, от цялото минало. Приветствам и приемам новите енергии и новият живот. Изпълвам се със светлина и любов” и почувствайте как светлината преминава през вас, изпълва тялото ви като съд, а всичко старо, ненужно, негативно отива в земята за трансформация.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети