Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 4 октомври 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 4 октомври 2022

Дневен хороскоп – вторник – 4 октомври 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Денят ще е наситен с напрежение, поради което лесно могат да възникнат конфликти. На първо място бъдете много предпазливи. Може да се наложи да изяснявате отношения с близки хора. Не се изключват търкания и с останалите.

Телец – Първата половина на деня не е моментът да се предприемат решителни стъпки. Втората му половина е вече по-подходящо време. Бъдете отворени за различни предложения и идеи. Вашето здраве е последното нещо, което да пренебрегвате.

Близнаци – Днес е необходимо да сте по-внимателни от обикновено във всичко: в разговори, по време на работа, при пътуване. Изглежда, че всичко е по силите ви, но трябва да изберете приоритети, за да не се претоварвате.

Рак – През първата половина на деня е най-добре да не се опитвате да се обяснявате твърде много, тъй като има известна тенденция да се създадат проблеми и усложнения. С течение на времето ще сте по-склонни да търсите емоционално освежаване или отстъпление. 

Лъв –Ако сте последователни и действате стъпка по стъпка, по-лесно ще постигнете успех в делата си. Добре е да ограничите контактите. Старайте се да не се отклонявате твърде много от плана, който сте направили по-рано.

Дева –Първо запазете спокойствие и второ - проявете повече гъвкавост от обичайното. Проблемите, които бихте могли да срещнете, може да ви се сторят невъзможни за решаване, затова не пренебрегвайте възможността да възприемете напълно нов подход. 

Везни – Днес бъдете много предпазливи и внимателни, както и търпеливи, за да не направите нещо прибързано.  За предпочитане е да изчакате и да не се вземат сериозни решения до утре. Необходимо е да сте по-сдържани в своето поведение.

Скорпион – Пред вас стоят някои въпроси, които предизвикват вашето безпокойство и стрес, но днес ви липсва също така малко обективност. Не можете да видите нещата такива, каквито са, склонни сте да преувеличавате проблемите в собствения си ум.

Стрелец – Първата половина на деня не е най-подходящото време за правене и обсъждане на планове за бъдещето, нови проекти и първите стъпки за тяхното изпълнение. Избягвайте да се нервирате, не се оставяйте да ви провокират и се старайте да запазите спокойствие.

Козирог – Вие сте твърде взискателни както към себе си, така и към другите. Луната днес ви подтиква да контролирате всичко, което се случва около вас. Трябва обаче да се пазите от темпераментно поведение и вземане на бързи решения.

Водолей – Днес недейте да нервничите за дреболии, старайте се да говорите по-малко и да не хабите излишно енергия. Прекарайте вечерта с приятна компания, за да се заредите с хубави емоции и да възстановите вътрешната си сила и енергия.

Риби – Днес ще бъдете много чувствителни дори към най-незначителни неща. Постарайте се да действате конструктивно. Първата половина на деня не е за изясняване на недоразумения с хората, с които са възникнали разногласия. Направо ги отложете за друго време.

Съветите на Фортуна

До 16:40ч може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Избягвайте мрачните мисли. Старайте се да ги трансформирате в позитивни. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения. Подходящо време за изчистване на организма и дома. Ако нещо се разпадне, не се опитвайте да възстановявате разрушеното, изчакайте и после започнете изграждането на нещо ново. Скоро ще почувствате нов прилив на сила. Опитайте се да преминете през тези препятствия възможно най-бързо, защото те предхождат само предстоящото ви изкачване и нови постижения!

След 16:40ч е чудесно време за започване на нещо ново. Всички дела ще се развиват добре. Следобедът е благоприятен за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контактите. Денят е неразривно свързан със семейните връзки, с родствените отношения. Всичко, което е свързано със семейството, сега е успешно. Благоприятно време творчество и духовно търсене.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати