Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 6 декември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 6 декември 2022

Дневен хороскоп – вторник – 6 декември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – През днешния ден може да имате вълнуващи преживявания, но не забравяйте за здравия разум, така че по-късно да няма проблеми. Избягвайте всякакви крайности в действията и реакциите си. Продължавайте да давате най-доброто от себе си на връзката си.

Телец – Не губете излишно време за празни приказки, вместо това се опитайте да избягвате дълги спорове. Възможно е в днес да осъществите интересно запознанство, което да премине в началото на дълго приятелство.

Близнаци –Звездите днес ви подкрепят, затова се старайте да извлечете максимума от тяхното благотворно влияние. Втората половина на деня се откриват интересни възможности. Може да се случат приятни неща или да научите хубави новини.

Рак – Физическото натоварване или напрегнатата атмосфера могат да се отразят зле и застрашат здравословното ви състояние, затова търсете по-спокойна обстановка и избягвайте хора и места, където е възможно да възникнат спорове и конфликти.

Лъв – Не бива да разчитайте само на късмета си. Даже да решите, че държите птичето за опашката, по-добре недейте да рискувате. С времето обстоятелствата ще се променят и ще можете да се върнете към това, което имате предвид.

Дева – Не бързайте и не си давайте зор в нещата, които правите. Това може да доведе единствено до възникване на грешки. Даже да сте напълно уверени в своите решения, трябва да ги преразгледате още веднъж внимателно или да ги отложите за по-късно.

Везни – Добре е да стоите далеч от хора с негативна енергия, в противен случай ще се натоварите емоционално. Днес сте по-податливи на чуждо влияние. Не се доверявайте прекомерно, защото може да бъдете измамени.

Скорпион – Настроението ви е често променливо, а причината за това може да е вашата непоследователност и нетърпение. Бъдете предпазливи, защото сега сте способни да привличате двусмислени ситуации към себе си.

Стрелец – Време е да се организирате, да съберете нови сили и да преосмислите стратегията си за по-нататъшните действия. Планетарните аспекти са изключително положителни и ще ви донесат възможност да блеснете.

Козирог – Прекалената ви самоувереност може да доведе до грешки или проблеми. Днес сте склонни да пренебрегнете това, което е точно под носа ви или да се объркате в нещо елементарно. За да избегнете неприятности, не рискувайте, заемете се с по-прости неща.

Водолей – Прекомерният ви ентусиазъм може да доведе до обратния резултат: да предизвикате раздразнение у околните, което ще забави начинанията и действията ви. Ако не се налага да правите нещо важно, по-добре се стремете към спокойствие.

Риби – Разчитайте основно на интуицията и собствените си сили, която днес е доста силна. Можете да получите това, което искате, с по-малко усилия от ваша страна. Не е необходимо да слушате съветите на други хора, по-добре е да разчитате на себе си. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Символ на деня е Колелото на съдбата, което е готово да се завърти отново и само от вас зависи към добро или лошо. Не се препоръчва да се занимавате с отговорни дела и да се започват нови, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна. Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи, за учение и натрупване на информация. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забраненоТоп новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати