Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 6 септември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 6 септември 2022

Дневен хороскоп – вторник – 6 септември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Това, от което се нуждаете сега, са вашите приятели и съмишленици. Отворете ума си за нови идеи, защото само отвореността към нови идеи и проекти ще ви помогне да израснете в живота. Не позволявайте на другите да ограничават възможностите ви и се обградете с хора с подобно на вашето мислене.

Телец – Не е необходимо да посвещавате свободното си време на работа. Днес някои хора около вас ще бъдат доста чувствителни към вашите мнения и нагласи. Опитайте се да общувате така, че да не обидите никого.

Близнаци – Свободното време понякога е най-големият подарък, на който можем да се радваме и да организираме само за себе си. Трябва да намалите нивото на натрупания стрес, което води до спад на вашата енергия.

Рак – През днешния ден не забравяйте, че не всеки около вас е толкова добър приятел, колкото сте вие. Приятелството означава различни неща за някои хора, отколкото за други. Но не губете вяра в хората, на които държите.

Лъв – Енергиите, които влияят на вашия знак, са повече от обнадеждаващи. Изберете да отидете на някое културно събитие с партньора си или сред природата, или пък се обадите по телефона да излезете заедно с приятели.

Дева – Бъдете наясно с различната природа на хората и бъдете търпеливи с околните. Днешният хороскопът подсказва, че „търпението“ е ключова дума за деня във всички по-сложни ситуации и взаимоотношения.

Везни – Не забравяйте да обръщате повече внимание на половинката си. По-голямата интензивност на допира с партньора през този период ще ви донесе желаното усещане за любов и близост. Разходете се сред природата и се запасете с витамин Д от слънцето.

Скорпион – В една дългосрочна връзка идва момент, когато ще трябва да направите нещо оригинално и забавно, за да раздвижите страстта помежду си и да запалите нова искра на любовта. Затова не чакайте, а измислете някоя щекотлива идея.

Стрелец – Вие сте позитивен човек, който често мотивира хората. Продължавайте да го правите. Ще бъдете вдъхновение дори за хора, които не познавате в момента. Може дори да срещнете нови, интересни приятели.

Козирог – Тригонът на Слънцето и Луната днес ви носи много положителна енергия и изгаряща страст, която ще искате да насочите към някого, на когото държите и обичате. Вашите добри инстинкти ще бъдат наистина силни днес. Възползвайте се от магнетичното си излъчване.

Водолей – Днес ще имате възможност да покажете на всички своето добро Аз, изпълнено с разбиране и толерантност. Не се въвличайте в спорове и спорни теми, които само ще увеличават напрежението. Въпреки че може да звучи егоистично, най-важното нещо в живота ви сте вие. Ако вие не сте здрави и щастливи, другите около вас също няма да се чувстват добре.

Риби – Нещата никога не трябва да се решават веднага. Отделете малко време, за да помислите за нещата, които искате и от какво наистина се нуждаете. Поинтересувайте се за здравето на близките си, посетете родителите си и се обадете на бабите и дядовците.

Съветите на Фортуна

Днес са възможни събития, които напълно могат да разстроят спокойствието ви, но ще ви освободят от неща и ситуации, които вече не служат на вашето развитие. Промяната ще нахлуе в живота ви с елементарна сила и ще бъде невъзможно да й устоите. Дори не опитвайте: колкото по-скоро се предадете, толкова по-бързо тази мощна енергия ще бъде укротена. Бурята разрушава всичко на прах, за да се роди нещо ново във вас, около вас.

Жизненият инстинкт тържествува над отминаването на старото. Сега около вас се очакват промени, които имат огромна сила, но ако останете гъвкави и можете да се адаптирате към постоянно променящите се обстоятелства, лесно можете да избегнете опасностите.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети