Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 11 юли 2024

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 11 юли 2024

Дневен хороскоп – четвъртък – 11 юли 2024 - Tribune.bg

Овен – Готови сте да работите упорито в няколко области едновременно, да напрегнете усилията си в няколко посоки. Но някои обстоятелства могат да попречат на изпълнението на вашите планове. Магнетичните свойства на вашата личност се увеличават, а привлекателността ви за противоположния пол се засилва.

Телец – Любовната ситуация на обвързаните хора преминава без големи промени. Ако сте необвързани, съветът на звездите е да приемате покани за светски събития. Открива се възможност за интересно запознанство, което ще привлече вниманието ви.

Близнаци – Склонни сте към риск и авантюризъм. Звездите съветват да не се поддавате на първия емоционален порив. Ако има напрежение в семейството, опитайте се да го разсеете. Не си разваляйте деня един на друг - намерете компромис и правете нещата заедно.

Рак – Днес може да се почувствате леко притеснени и ще ви е трудно да се успокоите. Вероятно си мислите за хиляди неща, които разпалват въображението ви. За съжаление, хората около вас няма да бъдат чувствителни към вашите нужди, така че бъдете внимателни.

Лъв – Това може да бъде много продуктивен ден за вас, ако вземете правилния подход. Ще почувствате голям прилив на енергия, който може да ви помогне да се справите с всяка задача, която си поставите. 

Дева – Направете всичко възможно да се отпуснете малко и да оставите деня да мине. Не бъдете толкова настоятелни, че нещата трябва да се свършат до определено време. Качеството е много по-важно от скоростта, а спокойният ум е по-продуктивен от стресиращия.

Везни – Денят не е подходящ за активна работа и разширяване на контактите. Това не означава, че трябва да прекарвате време в бездействие, но е по-добре да действате сами, без да търсите помощ или да разчитате на мнението на други хора. Можете сами да избирате приоритетите си и да правите това, което смятате, че е най-добро за вас.

Скорпион – Най-добре е днес да издигнете невидима стена около себе си, за да се предпазите от чуждото лошо настроение и негативна енергия. Уверете се, че имате положителни мисли, преди да направите обратен завой! Много е важно да преминете внимателно и безопасно през деня.

Стрелец – Ще почувствате силно желание да предприемете действия още от сутринта. Следвайте инстинкта си и се захващайте здраво за работа. Разпространете позитивната си усмихната енергия – това е много желателно днес.

Козирог – Отличавате се с голяма категоричност в осъществяването на вашите планове и проекти. Но трябва да се има предвид, че днес тяхното изпълнение зависи не само от вашите лични усилия, но и от успешната комбинация от обстоятелства.

Водолей – Ако искате работата да бъде свършена, трябва да я свършите сами. Това е моментът, в който трябва да стоите здраво стъпили на земята и да използвате своите таланти и умения. Ще намерите отговори на важни въпроси.

Риби – Възможни са успешни делови контакти и получаване на интересно предложение. Ефективността на работата ви се увеличава, така че не се колебайте да поемете това, което сте отлагали преди. Взаимоотношенията са на фокус, докато Луната преминава през вашия дом на партньорства.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днешният ден е много провокативен. Бъдете много внимателни със словото. Всички произнесени думи имат тенденция да се реализират в материален план. Дори най-обикновените думи притежават сега голяма мощ. Следете какво казвате, за да не пуснете неволно разрушителна програма в действие, тъй като злото ще засегне първо този, който го изпраща, а не към когото е насочено.

Ако някой ви извади от равновесие, помнете, че целият свят е ваше огледало и отразява нещо, което го има у вас, дори да не го съзнавате. Днес напразно не говорете. Затова пък е благоприятно за повтаряне на положителни утвърждения. В този ден небесата се разтварят, за да чуят думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати