Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 11 май 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 11 май 2023

Дневен хороскоп – четвъртък – 11 май 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес вашите колеги или партньори могат да ви разочароват. Възможно е да ви отправят критики или ще искат да ви принудят да приемете решение, което не ви харесва. Реагирайте с дипломация и избягвайте конфликти.

Телец – Днес вероятно ще ви е трудно да се съсредоточите върху това, което трябва да правите. Може би е по-добре да отложите приоритетните неща и да се занимавате повече с рутинни задачи. Рискувате да вземете някои грешни решения поради липса на достатъчно информация.

Близнаци – Опитайте да се съсредоточите повече върху това, което има да правите, само така ще успеете. Препоръчително е да избягвате спекулациите и да не обръщате внимание на клюките около вас. Вероятно семеен или битов проблем ще развали доброто ви настроение.

Рак – Старайте се да не поемате твърде много отговорности, защото не е сигурно, че ще можете да ги изпълните. Изглежда се изкушавате да направите някои промени в любовния си живот и ще опитате да направите всичко възможно, за да бъдете забелязани.

Лъв – Би било по-добре да не сте толкова упорити и горди, ако искате да избегнете спорове с любимия човек. Излизането с приятели на спокойна разходка ще ви накара да се успокоите и да се почувствате по-добре. Не похарчите твърде много пари за нещо, което не си заслужава.

Дева – Дайте си още време, тъй като нещата не са такива, каквито изглеждат. Може да се чувствате уморени поради натрупания стрес през последните дни. Вероятност има да се появят малки здравословни проблеми или неразположения.

Везни – Добре е да избягвате прекалената самоувереност и прибързаното вземане на решения. Ще се почувствате много уморени и няма да имате желание за излизане с приятели. Дори ще искате да си останете у дома и да си починете хубаво.

Скорпион – Днес не е добре да предприемате прибързани стъпки, тъй като могат да бъдат допуснати грешки, които по-късно няма да можете да оправите. Помислете внимателно какво трябва да направите и ако трябва обсъдете с близките си всички възможни решения.

Стрелец – Задайте свой собствен курс за деня и го следвайте. Не се отклонявайте от целта си. Втората половина на деня ще се чувствате по–добре. Нуждаете се от повече моменти, които да прекарате сами и щипка мотивация.

Козирог – През днешния ден вероятно ще прекарате хубави моменти с добра компания, ще се насладите на смях, радост и забавление! Симпатията, която някой изпитва към вас, съвсем не означава непременно, че вече се е влюбил! Бъдете внимателни!

Водолей – Днес сте по-чувствителни, уязвими, но и очевидно по-отворени към вашите междуличностни отношения! През деня има вероятност да получите добри новини, чрез съобщение или телефонно обаждане.

Риби – Денят може да бъде уморителен, изпълнен с много задължения и практически действия, които да ви напрегнат! Може да се наложи да се сблъскате с нерешителността на някои хора, но не се заблуждавайте от глупавите извинения, които ще ви изтърсят!

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден е за творчески подем и вдъхновение. Не трябва да оставате дълго в уединение. Бъдете по-близко до хората, до приятели, близки. Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават.

Ден за доброволна жертва, отказване от нещо свое. Този ден ни връща към проблемите на физическото тяло и ни напомня, че тялото е храм на нашата душа и се нуждае от грижи и внимание. Нарастват резервите на физическото тяло и затова е добре да му се отдели внимание - физически упражнения, закаляващи процедури, повече време на свеж въздух, приемане на вана или душ, обливане с вода, подстригване на коса или рязане на нокти.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати