Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 13 юни 2024

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 13 юни 2024

Дневен хороскоп – четвъртък – 13 юни 2024 - Tribune.bg

Овен – Чувствате голяма енергия. Ще можете да направите много неща, но не забравяйте за чувството за мярка. Прекомерната агресивност в личния ви живот рискува да се превърне в неочаквани неприятности, затова се опитайте да сдържате емоциите си и да избегнете всяка натрапчивост.

Телец – Решаването на важен въпрос ще се забави за неочакван период, така че бъдете търпеливи. Не се забърквайте в чужди спорове или конфликти, в противен случай ще кажете твърде много и от това, което не искате.

Близнаци – Лесен и благоприятен ден както за довършване на започнатите неща, така и за започване на нещо ново. Възможно е да ви посетят неочаквани идеи и творческо вдъхновение, но не бързайте да споделяте плановете си с никого.

Рак – Не е лесен ден, въпреки че нищо съществено няма да се случи. Възможно е да има търкания с хората около вас и такива, които сте смятали за свои приятели. Някой може да ви е много ядосан или да таи злоба, така че бъдете внимателни.

Лъв –Прекаленото самохвалство и позьорство може да се обърне срещу вас днес, затова премълчавайте успехите и постиженията си пред тези, които мечтаят да постигнат същото. По-добре е да не планирате нищо спешно за днес: няма да сте толкова фокусирани, че да вземате решения бързо.

Дева – Сдържайте емоциите си, особено на публично място – днес може да загубите самообладание и да кажете твърде много. Възможни са неочаквани аварии на оборудването, неприятни срещи или неприятности, които не са били очаквани.

Везни – Поддържане на мир и хармония в отношенията с близките изисква някои жертви от ваша страна. Вземете предвид настоящите обстоятелства – това на първо време  е добре за вас. Въпреки простотата си, някои идеи няма да бъдат приложени веднага, така че днес е по-добре да планирате бъдещето, отколкото да реализирате намеренията си.

Скорпион – Ако отдавна планирате почистване, време е да го направите точно сега - сортирането на стари неща може да донесе неочаквани ползи. Разкажете за проблемите и преживяванията си на тези, които са в състояние да помогнат.

Стрелец – Намалете темпото, в противен случай рискувате да не забележите нещо важно, което се случва наоколо. Вслушвайте се в интуицията си и не бързайте да взимате окончателно решение. Нещо може да промени мнението ви или плановете. Следобед се отпуснете и правете това, което ви харесва.

Козирог – Време е да излезете от сенките и да бъдете активни. Днес не ви липсва енергия, както и увереност и решителност. Думите на колега или приятел сериозно ще ви ядосат, но не бързайте да изразявате мнението си или да спорите, да показвате ирония или сарказъм.

Водолей –Днес е по-добре за рутинна работа. Не отказвайте да се срещате с приятели или да общувате с тези, които не сте виждали от дълго време. Приятелската комуникация ще бъде много приятна и ще донесе много новини.

Риби – Мързелът и разсеяността могат да ви хванат в най-неподходящия момент. Затова отложете неотложните въпроси, които изискват внимание и концентрация, за друго време. Денят е благоприятен за установяване на отношения с близки, помирение след кавга.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на промяна и за преоценка на стойностите. Пригответе се за неочакваното, плановете ви могат да бъдат нарушени, да се случат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им се оставя време за развитие. Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Приемайте с радост всички промени и бъдете открити към новото. Ден, в който не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално.

Енергията на деня е подходяща за вътрешна работа върху себе си. Представете си, че през всички сфери на живота ви преминава пречистващата енергия на огъня. В огъня изгарят всички препятствия и всички качества, които ви пречат, всички обиди, неприятности и вие отново се прераждате в ново качество. Пречистващият огън може да бъде реален и вътрешен, голям или малък.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати