Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 2 март 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 2 март 2023

Дневен хороскоп – четвъртък – 2 март 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Днес сте решителни и пълни с енергия. Приемате работата си твърде сериозно и отговорно, всеки може да разчита на вас, ако има нужда от помощ. Любовните ви отношения преминават през спокоен период.

Телец – Днес сте заети с мисли на високо ниво. Понякога е добре да приемете живота малко по-лекомислено, не толкова сериозно. С упорит труд и постоянство можете да постигнете това, което винаги сте искали.

Близнаци – В средата на работната седмица осъзнавате, че нямате голям напредък. Поне не по начина, по който сте очаквали. Не е късно да изготвите план и да започнете да го изпълнявате, в противен случай нещата могат да  излязат извън контрол.

Рак – Спокоен се очертава този ден, без неочаквани обрати и вълнения. В професионалната сфера вие сами избирате да правите онези неща, които ви доставят удоволствие. Никой не ви притиска за нищо. Разчитайте обаче само на собствените си сили.

Лъв – Днес вероятно ще си мислите много за някой, който ви липсва и отдавна не сте виждали. Планетите ви дават енергия и с нея ще можете да се справите със задачи по-бързо от очакваното. Ясен план, амбиция и правилно приоритизиране са вашите съставки за успех.

Дева – Днес е добре да си спомните правилото на бумеранга: добрите дела се връщат при вас стократно. Както и лошите. Вашите мисли и действия могат да определят близкото ви бъдеще. Следобед са възможни леки разногласия в отношенията.  

Везни – Планирате работния си ден по такъв начин, че да успеете да изпълните обещанията, които сте дали по-рано и да се справите със задачите, които се очакват от вас. Решителността и целеустремеността могат да ви донесат късмет.

Скорпион – За да успеете да постигнете това, което искате, трябва да положите всички усилия. Бавният напредък на нещата може да бъде източник на разочарование. Имате необходимата вътрешна сила, за да излезете победители от трудна житейска ситуация.  

Стрелец –  Отношенията с околните лесно могат да се обтегнат. През втората половина на деня, напрежението просто витае във въздуха, избягвайте конфликтни ситуации и разногласия. Всички проблеми трябва да се решават по мирен път и внимателно.  

Козирог –Хороскопът ви предупреждава да не преследвате това, което искате на всяка цена. Преди да направите своя основен ход, обмислете всички възможни варианти. Няма нужда да правите огромни скокове - дори малка крачка напред ще е стъпка към вашия успех.

Водолей – Следобедът не е подходящ за нови начала и големи придобивки, но за завършване на всички текущи дела е идеалното време. Има вероятност да получите някаква покана или предложение, което може би не сте очаквали.  

Риби – Днес трябва да сте по-внимателни с парите и да контролирате разходите. Импулсните покупки може да навредят на бюджета ви. Обърнете внимание на здравето - защитните сили на тялото са отслабени.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 13:06ч денят е благоприятен за всякакви начинания. Енергията е предостатъчна и подходяща за съзидание. Не се преуморявайте. Всичко, което е свързано със семейството,  сега е успешно. Не трябва да сте унили. Усмихвайте се по-често, старайте се да приемате живота с лекота. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене.

След 13:06ч се сменят енергиите и всичко трябва да се прави с по-голямо внимание. Избягвайте да попадате в скандали и спорове. Не рискувайте. Всичко, което се започне трябва да се доведе до край. Противопоказен е интензивен умствен труд, където се изисква концентрация на вниманието. По малко да се чете и да се стои пред телевизор и компютър, тъй като очите са уязвими. 

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети