Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 23 март 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 23 март 2023

Дневен хороскоп – четвъртък – 23 март 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Енергията обаче трябва да се контролира, което понякога ви е трудно. Не е нужно да влизате във всичко с гореща глава! Вечерта Луната ще бъде в Телец и ще ви даде шанс да видите по-добре красотата около вас и да използвате нейните ценности.

Телец –В ранната част на деня може да почувствате, че сте в разрез с времето и не можете да се справите с дейностите, които трябва да свършите. В този смисъл, за да подобрите положението си, се препоръчва да приоритизирате важните дейности, за да успеете да свършите поне неотложните.

Близнаци – Още от ранните сутрешни часове днес може да се почувствате натоварени и на моменти изтощително. Останете реалисти и е добре да не правите резки промени, които могат да ви донесат повече вреда, отколкото полза.

Рак –Добре е да не пренебрегвате задачите, които трябва да свършите до края на деня. Избягвайте да подценявате достойнствата си, както сте склонни да правите през повечето време. Някои от вас може да се изкушат да купят много неща, които ще се окажат безполезни в дългосрочен план.

Лъв –В професионален план нещата ще се развият в правилната посока, а новото сътрудничество може да донесе възможности за кариерно израстване. Общувайте честно с партньора си и ще откриете нови начини за укрепване на връзката ви.

Дева –Денят започва по най-добрия възможен начин благодарение на доброто настроение, което ви обгръща от сутринта. Въпреки че ще се чувствате способни да правите много неща и дори искате да добавите към задачите, звездите съветват да не изчерпвате силите си.

Везни – Възползвайте се от този период, за да реорганизирате работното си пространство или да планирате бъдещите си проекти. Хармонията и балансът ще бъдат вашите приоритети в отношенията.

Скорпион –Ще имате ден, пълен с енергия и творчество. Възползвайте се от този момент и се осмелете да започнете нови проекти или да се заемете с дейности, които стимулират въображението ви. На сантиментален план романтиката и страстта ще бъдат на високи нива.

Стрелец – В професионален план денят е добър за поемане на пресметнати рискове и започване на нови сътрудничества. В любовния си живот ще сте пълни с ентусиазъм и ще искате да преживеете нови и вълнуващи неща с любимия човек.

Козирог – Уверете се, че сте си поставили реалистични цели и си дайте необходимото време, за да ги постигнете. На сантиментално ниво честният и открит диалог с партньора ви ще ви помогне да разрешите всички недоразумения и да укрепите връзката си.

Водолей – В емоционален план е важно да си дадете време и пространство, за да преоцените вашите нужди и очаквания във връзката. Също така вземете предвид чувствата на другите, преди да вземете важни решения.

Риби – Търпението и разбирането ще са от съществено значение във връзката ви. В емоционален план е важно да обърнете внимание на емоционалните нужди на партньора си и да отделите време, за да укрепите връзката си.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес може да имате възможността интуитивно или чрез различни срещи и събития да разберете кои са истинските и значими неща в живота ви, за които трябва да се борите и всичко онова, което да оставите зад гърба си. Може да ви се наложи да се разделите с определени нагласи и модели, които досега само са ви вкарвали в капана на конфликтите и интригите. Воинът у вас е готов за битка. Проявете активност, разширете границите си. Важно е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Не бъдете пасивни и не проспивайте денят в пряк и в преносен смисъл.

Не е изключено на този ден да се разделите с хора, които сте смятали за приятели, а с враговете си да се помирите. Каквото и да ви се случи, не трябва да се подавате на огорчението и разочарованието, приемете всичко като уроци, които е трябвало да научите. Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати