Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 29 февруари 2024

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 29 февруари 2024

Дневен хороскоп – четвъртък – 29 февруари 2024 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Намирате се в период, който ви дава възможности от една страна да се вгледате внимателно в делата си, а от друга да сложите ред в ежедневието си. Не е дошъл подходящият момент да споделите плановете си.

Телец – Луната в Скорпион в квадратура с Плутон ще внесе напрежение и емоционални блокажи във вашата сутрин. Вие сте доста креативни днес и трябва да вложите енергията си в градивни канали, докато дори и да възникнат трудности в плановете ви, вие намирате изход или дори решения.

Близнаци – Насочете днешната динамика към целите си, тъй като се намирате в период, в който можете да подготвите нещата, но внимавайте за задкулисни действия, които ви оплитат и изпращат в задънена улица.

Рак – В първата половина на деня са възможни някои неприятни моменти, но става въпрос за дреболии, на които не бива да се обръща внимание. Има вероятност да получите неочаквани новини, които могат да повлияят на плановете ви.  

Лъв – Въпреки факта, че можете да постигнете много на практическо ниво с вашите дела, трябва да сте по-разумни в начина, по който подхождате към хората. Стойте далеч от конфликти или напрежение на работното място.

Дева –Настроението ви през деня осезаемо ще се подобри и с повече гъвкавост ще се погрижите за уреждане на задълженията си. Днес е по-добре да оставите егото си настрана. Все пак вие сте във фаза на зрялост по отношение на вашите взаимоотношения.

Везни – Днес от вас се иска да не вземате импулсивни решения и да проявите повече разбиране в партньорствата си, въпреки че другите имат много изисквания към вас. Готови сте да обсъждате само основните неща, дреболиите ви отегчават.

Скорпион – Денят ви не започва много добре, тъй като рано сутринта Луната от вашия знак ще бъде в квадратура с Плутон от вашия 4-ти дом. Любовта напоследък ви изглежда като далечна и сложна утопия. Семейните проблеми могат да ви причинят емоционален стрес.

Стрелец – Винаги сте готови за действие. С нежност можете напълно да разрешите сложните ситуации. Вие сте много борбени благодарение на Марс, така че продължавайте да опитвате отново, докато постигнете резултата. 

Козирог – Като цяло ще сте доста оптимистично настроени и ще правите неща, които ви харесват. Съсредоточете се въпреки всичко върху дипломацията и междуличностните отношения. Късметът е нещо, което ви липсва в момента.

Водолей – Възможно е в сутрешните часове да почувствате, че някои от плановете ви се подкопават. Ще трябва да се адаптирате емоционално към този ден, защото дори и да имате голяма сила и решителност, благодарение на Марс ще трябва да се подчините на правилата на чувствата и емоциите.

Риби – Секстилът на Меркурий от вашия 1-ви дом с Юпитер от вашия 3-ти дом ще донесе добри новини. Някои планове трябва да се обсъждат открито, без несигурност и страхове от ваша страна. Опитайте се да избягате от класическите и традиционни тактики, с които трудно се разделяте обикновено.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Този ден може да премине много интересно и да се окаже ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин, както и да постигне вътрешно преображение. Човек трябва съзнателно да отхвърли гордостта, високомерието и да се открие за това, което му носи този забележителен ден. Подходящо време за общуване с хора със сродно мислене. В този ден се препоръчва да се вземат важни решения, да се правят важни стъпки, доколкото нещата вървят гладко и не изпитвате и капка съмнение в правотата си.

Може да се занимавате с всякакви дела, стига да не са скучни и еднообразни. Желателно е да бъдете повече време в къщи, в семеен кръг. Пестете енергията си, не я изразходвайте напразно. Синият цвят и неговите нюанси носят успех. Югозападната посока се счита за късметлийска днес.

Зa дa виждaтe пъpви aĸтyaлнитe ни xopocĸoпи и дa cи гoвopим зa вcичĸo, ĸoeтo ви вълнyвa oт вceлeнaтa нa звeздитe и Зoдиaĸa, пocлeдвaйтe cпeциaлнaтa гpyпa нa Тrіbunе.bg във Фeйcбyĸ.

Намерете ни ТУК: ХОРОСКОПИ

Или последвайте QR кода:

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати