Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 30 март 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 30 март 2023

Дневен хороскоп – четвъртък – 30 март 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Бъдете отдадени на това, което правите и работете здраво. Резултатите ще дойдат само ако сте упорити. Може да се наложи да преодолеете финансово или друго предизвикателство. Не принуждавайте хората да правят нещо, което не харесват, само защото вие го искате.

Телец – Плановете ви може да са се променили. Каквото и да правите днес, имайте резервен план, за да не се разочаровате. Научете се да се адаптирате към промяната. Ще ви подадат непроверена информация, не вярвайте на всичко.

Близнаци – Четвъртък е много приятен ден за вас и може би началото на период, в който всичко ще върви по-добре, отколкото очаквате. Не губете време и не пропускайте възможността. Днес може да имате сладки моменти.

Рак – Някой може да ви ядоса, но ще успеете да се справите с негативните чувства и яда. Вътрешният мир ще бъде най-важен за вас. Съветите от близки хора имат силата да ви помогнат, не ги пренебрегвайте.

Лъв – Вие сте по-силни от всякакви предизвикателства и днес ще го докажете. Намирате решения на различни проблеми, особено по въпроси, свързани със семейството ви, препятствията бавно изчезват. Днес можете да станете по-решителни относно желанията си.

Дева – Днес, колкото по-организирани сте, толкова по-висока ще бъде продуктивността ви. Използвайте организационните си умения, за да разчистите бъркотията около вас. Не давайте фалшиви надежди на никого, ако няма шанс да бъде част от сърцето ви.

Везни – Сърцето и разумът ще се борят във вас днес, карайки ви да изглеждате объркани и разсеяни. Трудно и бавно ще вземате решения, но не трябва да позволявате това да повлияе на ежедневната ви работа. Ваш близък ще бъде източник на безпокойство.

Скорпион – Ежедневните задължения ви натежават. Доверието ви може да бъде разклатено, дори без истинска причина. Може да изпитате неудовлетворение. Не приемайте всичко на сериозно. Отпуснете се.

Стрелец – Въпреки че днес няма да се координирате много добре, ще имате сравнително хубав ден. Дори да има малко напрежение, това ще е за кратко и временно. Направете нещо разчупващо, за да избягате от рутината.

Козирог – Очаква ви сравнително добър ден, в който всичко, за което мислите, може да се реализира и дори с голям успех. Не обръщайте твърде много внимание на дребните проблеми. Сигурно е, че можете да се справите с всичко, ако останете фокусирани върху това, което искате да постигнете.

Водолей – Има доста проблеми, които ще възникнат и ще изискват решение. Избягвайте прибързани решения, защото рискувате да се объркате. Така или иначе, запазете хладнокръвие и не се увличайте.

Риби – Вие сте толкова податливи на настроенията на другите, че това може да създаде усещане за дискомфорт. Опитайте се да стоите далеч от хора с негативни енергии, в противен случай ще се претоварите емоционално.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 До 13:00ч може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Избягвайте мрачните мисли. Старайте се да ги трансформирате в позитивни. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Подходящо време за изчистване на организма и дома.

След 13:00ч денят е благоприятен за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Всички дела вървят добре. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. Ако чувствате упадък на силите и лошо настроение, помислете как да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си. Полезни и ефективни са особено сега водните процедури, къпането. След 16:47ч Луната излиза на празен ход. Нищо важно да не се купува или предприема.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати