Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 6 юни 2024

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 6 юни 2024

Дневен хороскоп – четвъртък – 6 юни 2024 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Нетърпеливите представители на този знак трябва да се въздържат от активни действия и енергична дейност. Спокойно вършете нещата, които са били планирани отдавна. Има шанс да хванете настинка. Погрижете се за здравето си.

Телец – Въпреки работата, намерете малко време да се отпуснете. Позволете си да помързелувате. Атмосферата благоприятства развлекателни събития, пазаруване, но всичко трябва да е с мярка. Не се поддавайте на изкушенията.

Близнаци – Вие ще почувствате невероятен подем, дори еуфория. Предстоят ви светли перспективи. Обърнете внимание на онези области от живота ви, които преди не са ви предизвиквали голям интерес.

Рак – Днес няма да имате много енергия, така че си почивайте колкото е възможно повече. Кой казва, че трябва да правите нещо през цялото време? Заемете се с някое любимо занимание, като рецепта за добро настроение и релакс.

Лъв – Това не е най-доброто време за вземане на решение, колкото и примамливи да изглеждат перспективите. В преследване на желание или мечта, може да загубите връзка с реалността и да останете разочаровани.

Дева – Не сте склонни да отлагате нещата за по-късно. Да бъдете постоянно нащрек, да поддържате неуморно ред е доста досадно. Ако преди това не сте успели да подчините живота на правилата, може да възникнат трудности при изпълнение на обичайните ви задължения.

Везни –С новолунието в Близнаци, вие ще се къпете в лъчите на универсалната любов. Чудесно време е да промените обкръжението си – вероятно сте уморени от монотонността на ежедневието. Време е да преминете на ново ниво.

Скорпион –Пред някои от вас се отварят вратите за нова кариера. Ако можете да се покажете в благоприятна светлина, нещата ще тръгнат главозамайващо напред. Склонни сте към променливо настроение. Добавете малко вълнение към ежедневието си.

Стрелец – Време за трансформация. Въпреки че енергийното ниво е минимално, не липсва вълнение и желание за успех. Възможни са промени в личния живот. Всеки метод е добър, ако имате желание да се откроите и да привлечете максимално внимание към себе си.

Козирог – Новолунието в Близнаци е продуктивно време по отношение на комуникацията за вас. Увереността ви се засилва. Положителната ви нагласа ви мотивира да започнете действия, въпреки евентуалните рискове.

Водолей – Вие сте красноречиви и очарователни както винаги. Ежедневните проблеми остават на заден план, искате да се забавлявате. Романтична среща, лек флирт, комплиментите са обещаващо начало, останалото зависи от вас.

Риби – Ще бъдете в приповдигнато настроение. Може да имате желание да прекъснете нормалния ход на живота и да изпълзите от черупката си. Случайни познати могат да бъдат опасни. Най-доброто забавление е почивката у дома.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Не се занимавайте с активна дейност, не започвайте нови проекти. По-добре е да посветите време на себе си, като се отървете от ненужните мисли и страхове. Поради почти пълната липса на енергия в този ден ще чувствате вероятно слабост, загуба на сила, нежелание да се направи каквото и да било. При всяко действие се усеща недоволство от себе си и другите. Ако имате възможност, останете си в къщи и изобщо не работете. Ако това не е възможно, препоръчително е да отделите време за рутинни прости задачи. Сделките трябва да се избягват.

Това е неблагоприятен период за смяна на работа, за общуване с началници, за всякакви контакти. Относно домакинската работа, само най-обикновени и леки неща може да правите. Лесно ще се уморите с нещо голямо. Неблагоприятно време за парични транзакции, за всякакви разходи и покупки. Новолуние в 15:38ч в знак Близнаци.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати