Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 7 септември 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 7 септември 2023

Дневен хороскоп – четвъртък – 7 септември 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Не се поддавайте на провокации и не провокирайте сами другите. Няма нужда да се концентрирате върху изясняването на отношенията, има шанс само да се объркат и да ги развалите още повече. По-добре минимизирайте контактите и дори не вдигайте телефона без нужда.

Телец – Днес можете да направите невъзможното. Това е и време на духовна трансформация, преодоляване на съмненията. Ще ви трябва много енергия, така че не я пилейте. Концентрирайте се върху най-важната цел.

Близнаци – Въпреки че през този период от време има известно повишаване на умствените способности, от друга страна се увеличава инертността и склонността към мързел. Появява се желание за комфорт и уют, за развлечения.

Рак – Днес можете да намерите търсените отговори на въпроси, които преди са ви обърквали и внасяли смут. Не бързайте да решавате финансови въпроси. Що се отнася до парите, по-добре е да обмислите нещата спокойно.

Лъв – Ще можете да обезоръжите недоброжелателите и да изпреварите съперниците, ако сте решителни, не се страхувате да действате, както подсказва интуицията ви. Важно е да не бързате и да не поемате рискове. Ако сте внимателни, ще можете да избегнете грешки.

Дева – Трябва да проявите изобретателност, защото в противен случай е малко вероятно да постигнете някакви резултати. Доказаните методи може да не проработят. Опитайте се да избягвате преумора: днес тялото ви е особено уязвимо.

Везни – Ако действате бързо, може да успеете да свършите делата си. Вероятно ще има изненади, които може да са приятни, но може да има и разочароващи, защото трябва да промените плановете си и да отложите нещо за по-късно.

Скорпион – Обстоятелствата не винаги са благоприятни, но това едва ли ще ви обърка: вие вървите по своя път и възнамерявате да постигнете целта си. Изненади може да има не само на работа, но и у дома. Предстоят ви важни задачи и е ясно, че е по-добре да не ги решавате сами.

Стрелец – Отношенията, които започват като бизнес отношения, могат да станат романтични или приятелски с течение на времето. Опитайте се да не поемате рискове, когато става въпрос за пари: възможни са грешки, които могат да струват скъпо.

Козирог – Ще има шанс да оправите отношенията с хора, с които напоследък сте били в кавга. Понякога е достатъчно да признаете собствените си грешки и да кажете, че съжалявате за тях. Дори една малка стъпка към някого, на когото държите, може да започне промяна към по-добро.

Водолей – Добре е да правите неща, които не изискват креативност и въображение. Понякога може да ви липсва вдъхновение, но там, където са необходими точност, внимание към детайла и фокус, ще свършите чудесна работа.

Риби –Отношенията се променят към по-добро. Вероятно началото на приятелства или романтични връзки, които ще ви радват дълго време. Хората, които са ви подценявали преди, ще осъзнаят, че са грешали.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Време за бърза и енергична работа. Поради повишената импулсивност е добре да се занимавате с въпроси и проблеми, които не изискват специална концентрация на внимание и отнемащи време. Повишената интелектуална активност.

Денят се счита за много неподходящ момент за започване на всякакви дела, особено сериозни, които са от голямо значение за вас. Но иначе е благоприятно за всичко допринасящо за духовно и творческо обновление. Не е изключена внезапна поява на нови възможности.

Денят е добър за общуване и преговори, тъй като хората днес не са склонни към лъжи, увъртания и преструвки. Напротив, те са готови да споделят мислите си и да ви помогнат безкористно. През този ден можете да правите различни предложения, да търсите съгласие.

 

За да виждате първи актуалните ни хороскопи и да си говорим за всичко, което ви вълнува от вселената на звездите и Зодиака, последвайте специалната група на Tribune.bg във Фейсбук.

Намерете ни ТУК: ХОРОСКОПИ

Или последвайте QR кода:


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети