Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 9 февруари 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 9 февруари 2023

Дневен хороскоп – четвъртък – 9 февруари 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Днес може да имате сблъсък с конкуренцията. Някои установени партньорства могат да бъдат изложени на риск – не са изключени сериозни разногласия и спорове с бизнес партньор. Хубаво е да сте в група по еднакви интереси или сред стари приятели.

Телец – Един от акцентите на деня може да са колебанията, свързани с материалната и имуществената страна на личния живот – например с жилище, наследство, семеен бизнес, покупка на къща. Днес влюбените Телци се нуждаят не само от любов, но и от разбиране и доверие.

Близнаци – Днес може да имате носталгичното настроение, особено ако дочуете някоя мелодия, която ви напомня за нещо или някой в миналото. Ще изпитате естественото желание да бъдете в топла връзка с любим човек и ще ви е провървяло, ако е взаимно.

Рак – Днес може да мечтаете или да се потопите в лирически сантиментални преживявания. Звездите ви насърчават да се отпуснете: романтичното настроение е чудесна среда за вашите творчески идеи и мотивиращи фантазии за близкото бъдеще.

Лъв – Добре е да прекарате този ден възможно най-активно. Всяка ваша инициатива ще бъде подкрепена. Можете да поставите основите на нов проект. Отношенията с колеги и началници са конструктивни.

Дева – Намерете продуктивен начин да използвате енергията си. Търсете компромис във всичко. Дори обстоятелствата да изглеждат, че са срещу вас, вие ще успеете да намерите своите предимства и ползи.

Везни – Днес е нужно да организирате ментално разтоварване или да намалите контактите в социалната среда. Хубаво е да се потопите във виртуалната реалност, да слушате отпускаща музика или да гледате вдъхновяващи филми.

Скорпион – За да постигнете желаните резултати, трябва да се съсредоточите в работата. Нещата ще вървят добре за тези, които работят в сферата на услугите. Разумът в този ден лесно отстъпва място на чувствата, особено под влиянието на възникнали спомени.

Стрелец – Днес сякаш ви липсва достатъчно енергия за любовни подвизи, а за онези, на които не им липсва предприемчивост и изобретателност, външните обстоятелства може да не са толкова благоприятни. Скоро ситуацията ще се подобри.

Козирог –Днес вашата интуиция ще ви помогне да изберете правилния начин на действие. Препоръчва се да се съсредоточите върху изпълнението на задачите. Успехът ще е на страната на тези, които могат да мислят стратегически и следват основната посока, докато вършат текущата работа.

Водолей – Не сте много доволни от любовните перспективи. Бъдете дипломатични и не си правете неуместни шеги с половинката си: ако е докачлива и леко отмъстителна, може да насочи хумора ви срещу вас – точно когато най-малко го очаквате.

Риби – В този ден на мнозина ще им бъде трудно да контролират емоциите. Не се препоръчва да бързате с вземането на важни решения. Добре е да се отпуснете като слушате музика или да се отдадете на спомени.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят носи негативна енергия. Ден на нашите заблуждения и грешки. Хората са податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Бъдете внимателни и се пазете да не попаднете под чуждо влияние. Доверявайте се само на проверени източници. Новите проекти и идеи, които се появяват в този ден са само съблазън и илюзия - те са неосъществими. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате.

Бъдете внимателни - в този ден вниманието на Висшите сили е насочено изцяло към нашите дела и ни подлагат на проверка. Не проявявайте прекомерна гордост и отмъстителност. Подходящо време за покаяние. Избавете се от ненужни привързаности. Всяка болест проявена днес се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Хубаво е да запалите свещ и да гледате продължително време живия пламък. Очите се засилват, а огънят изчиства аурата ви от негативна енергия. Луната е на празен ход от 08:41ч до 10:48ч. не предприемайте нищо важно.

 Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено  Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети