Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 1 декември 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 1 декември 2023

Дневен хороскоп – петък – 1 декември 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Независимо колко ще ви е трудно, ще е много по-разумно да се опитате да не влизате в спорове с никого в днешният ден, да не позволявате на емоциите да доминират над разума. Излагайте собствената си позиция по-спокойно.

Телец –Днес е много е вероятно да срещнете проблеми в това, което правите или към което се стремите. Гледайте да не прекрачвате границите на вашата съвест. Ако сте убедени, че сте избрали достоен път и всичко, което правите е правилно, тогава продължете спокойно.

Близнаци – В днешният ден е препоръчително да се стремите да сте точни при изпълнението на задълженията и отговорностите. Имате добри възможности за конструктивна умствена дейност и сте склонни да прокарвате практическите си идеи. 

Рак – Днес ще бъдете доста активни на работното място. Прекомерната натовареност с работа обаче може лесно да дестабилизира здравето ви. Управлявайте разумно силите си и се старайте да не изтощавате до крайност енергийните си ресурси.

Лъв – Много от вас ще започнат да преосмислят и преоценяват своите житейски цели. Не се оставяйте да ви водят чувствата, следвайте разума си, иначе може да сбъркате. В днешния ден недейте да влизате в спорове с другите. Едва ли ще постигнете нещо, освен неприятности.

Дева – Ако чувствате, че сте виновни пред някого за нещо, не се укорявайте излишно. Животът винаги предлага възможност да се поправят грешките. Днес или в близките дни намерете начин да го направите. Гледайте само напред, никога назад.

Везни – Днес е добро време да преразгледате досегашните си виждания и да се приспособите към новите ситуации. Вие лесно се адаптирате към всякакви промени и обстоятелства. Намерете нужният баланс между силите си и времето си.

Скорпион – Днес всичко ще ви се получава много добре, дори и малко трудно да е. Имате необходимите сили да се справите и с по-сложни ситуации, ако се налага. Не е изключено да дойдат малки парични постъпления, но разходите също са вероятни.

Стрелец – Денят ще донесе на мнозина положителни емоции. Ако са добри постъпките ви, околните непременно ще го оценят, ще видят във вас безусловния лидер. Само не се увличайте прекалено. Луната може да ви подложи най-неочаквано на изпитания. 

Козирог – Имате стремеж да се докажете и да бъдете креативни във всичко, което правите. Вашето положително отношение вдъхновява хората около вас. Съдбата днес може да ви срещне с човек към когото ще почувствате силен интерес. 

Водолей –Вдъхновени сте от нови идеи. Мисълта ви е рационална, преценявате всички плюсове и минуси. Има вероятност да попаднете в противоречива ситуация. Всичко ще е наред, ако уважавате личното право на всеки да има свое мнение и не игнорирате желанията на другите.

Риби – Денят е подходящ за довършителни работи, започнати по-рано, но с новите инициативи е нужно още малко да почакате. Старайте се да завършите настоящите си задачи възможно най-скоро. Избягвайте необмислените действия.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък. Период на натрупване на впечатления. Засилва се чувственото възприемане на света. Като мотив за постъпките, преобладават емоциите. Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. От сълзи и сантимент, човек лесно може да премине към злоба и агресия.

Всяка ситуация трябва да се оценява като отражение на вътрешната ни същност. Да се контролират и да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности. Нужно е да се спи по-малко. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, да има запалена свещ. Хубаво е да има повече светлина около вас! 

Зa дa виждaтe пъpви aĸтyaлнитe ни xopocĸoпи и дa cи гoвopим зa вcичĸo, ĸoeтo ви вълнyвa oт вceлeнaтa нa звeздитe и Зoдиaĸa, пocлeдвaйтe cпeциaлнaтa гpyпa нa Тrіbunе.bg във Фeйcбyĸ.

Намерете ни ТУК: ХОРОСКОПИ

Или последвайте QR кода:

  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети