Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 10 март 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 10 март 2023

Дневен хороскоп – петък – 10 март 2023 - Tribune.bg
Снимка:
Дневен хороскоп

Овен –Днес сте склонни да бъдете малко нетърпеливи и нямате търпението да изслушвате мнението на другите, което създава известно напрежение в общуването. Може да бъдете доста изнервени до края на деня.  

Телец –Днес сте по-решени от всякога да решавате проблемите по-рано, отколкото са планирани и да приключите с работата навреме. Денят е идеален да излезете да се разсеете с колеги от работата или приятели.

Близнаци – Ще бъде трудно да се настроите за сериозна работа още от сутринта. Това време е много по-подходящо за почивка, приятни разговори, някакви творчески занимания, отколкото за решаване на работни въпроси.

Рак – Началото на деня едва ли ще е леко и безоблачно; много по-вероятно е в този момент да се безпокоите за нещо. Не е сигурно, че ще бъдете разбрани правилно от другите. Споровете за дреболии могат да се проточат. Възможно е именно заради тях да не успеете да завършите започнатото навреме.

Лъв –Днес ще се стараете да избягвате всякакви конфликти и да се фокусирате върху добрите отношения с хората около вас. Имате нови проекти и работите интензивно по тях. Отворени сте за нови сътрудничества.

Дева –Изпитвате нужда в този ден да бъдете заобиколени от приятели или семейство. В сантиментален план нещата вървят доста добре. Нещата като цяло се оправят, но умората си казва думата. Звездите препоръчват да се грижите повече за себе си.

Везни –Въпреки че напоследък сте много заети, днес ви предстои ден за релакс. Независимо дали става въпрос за разходка в парка, в компания с приятели или в домашна обстановка. Ще прекарате един изключително релаксиращ ден.

Скорпион – Страхотен ден за работа: можете да постигнете забележим напредък по важен и труден въпрос, да се справите с проблеми, които преди са изглеждали почти неразрешими. Ще разчитате само на себе си и този подход ще бъде правилен.   

Стрелец – Първата половина на деня ще бъде особено успешна от делова гледна точка. Ще се справите добре с това, което не сте могли да направите преди, бързо ще решавате сложни работни задачи. Не е нужно да губите време в обяснения и разсъждения.  

Козирог – Каквото и да се случва около вас, вие ще запазите спокойствие и непоклатимо самочувствие. Това ще ви позволи да успеете, както и да избегнете грешки. Добре е да сте по-внимателни във всичко, свързано с пари и ценно имущество.  

Водолей – Опитайте се да не смесвате професионални и лични отношения – така ще избегнете неудобни ситуации и неприятни моменти. Разбирането с любимите хора може да бъде малко по-хармонично от обикновено.

Риби – Не прибързвайте с решенията. По-добре е спокойно да обмислите ситуацията, да претеглите плюсовете и минусите. Втората половина на деня е подходяща за семейни събития, общуване с близки, домакинска работа.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък. Всеки човек си има свое „огледало”, в което вижда света. По това, което ни се случва в днешния ден може да се определи какво е то: дали е криво, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата действителност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме положително, на кое отрицателно.

Например, ако вие сте изправени пред завистта на хората около вас. От това може да се направи прост извод: вие сами сте способни на такова чувство и дълбоко в душата си се притеснявате от успехите на ваши приятели и познати. Всяка ситуация трябва да оценяваме и приемаме като отражение на нашата същност. Да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм. Да се съблюдава справедливост, да се оказва подкрепа на нуждаещите се. По-малко да се спи.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забраненоПоследвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети