Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 12 юли 2024

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 12 юли 2024

Дневен хороскоп – петък – 12 юли 2024 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Днес връзките ви може да станат малко интензивни и напрегнати, поради опозицията на Венера с Плутон. Този аспект може да извади борби за власт или конфронтации на повърхността, особено в романтични или близки партньорства. Бъдете готови да се изправите лице в лице с тези предизвикателства.

Телец – Любовната атмосфера става по-спокойна, ще се интересувате повече от семейни дела и грижи. Отлично време за романтични жестове; вашата чувствителност е вашата сила сега. Идеален ден за творчески и артистични занимания.

Близнаци – Днешната опозиция между Венера и Плутон активира вашите сектори на кариера и лична трансформация. Може да се изправите пред предизвикателно решение относно вашия професионален живот или публичен имидж.

Рак –Днешната опозиция между Венера и Плутон може да предизвика дълбоки емоции и силни желания, свързани с вашите взаимоотношения и лични граници. Може да го почувствате като дърпане на въже между поддържането на близост с другите и запазването на собственото ви емоционално пространство.

Лъв –Денят носи интензивни моменти в личните или делови/бизнес отношения. Може да се сблъскате с проблеми на контрол или манипулация, идващи от вас самите, или от други. Аспектът опозиция между Венера и Плутон подчертава динамиката на силата и ви предизвиква да балансирате нуждата си от внимание с по-дълбока интимност.

Дева – Вашите практически умения, съчетани с повишено чувство за идеализъм, биха могли да доведат до значителни постижения в колективните усилия. Освен това не се изненадвайте, ако се окажете по-привлечени от хуманитарни каузи.

Везни – Днес опозицията на Венера и Плутон може да доведе до напрежение във вашия романтичен и творчески живот. Този планетарен аспект ви подтиква да изследвате баланса между вашата нужда от хармония и по-дълбоките истини във взаимоотношенията.

Скорпион – Може да се сблъскате с борби за власт или да се наложи да се изправите срещу основни проблеми с партньор. Това е ден, в който да се стремите към справедливост и по-дълбоко разбиране. Използвайте дипломация, за да се справите с тези предизвикателства.

Стрелец – Емоционалната интензивност у дома или със семейството може да рефлектира върху професионалния ви живот или обратното. Може да се окажете разпънати между личните и професионалните си отговорности.

Козирог – Денят е чудесен за работа в мрежа или сътрудничество по проекти, които изискват комбинация от практически и творчески таланти. Не позволявайте на работата да пречи на добрите отношения. Не търсете любовта далеч от себе си, тя е в приятелския ви кръг.

Водолей –Днешният аспект опозиция между Венера и Плутон може да извади на повърхността дълбоко вкоренени проблеми във взаимоотношенията или за това как се отнасяте към другите. Това е важен ден за честност и трансформация.

Риби – Днешната конфигурация между Венера и Плутон може да подчертае напрежение или необходими промени на работното ви място или ежедневието ви. Може да се почувствате принудени да се заемете с проблеми, които влияят на вашето благосъстояние или да промените подхода си към работата.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден за промяна и преоценка на ценностите и стойностите. Пригответе се за неочакваното. Непредвидени събития могат да нарушат плановете ви, затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им се оставя време за развитие. Старайте се да останете спокойни. Приемайте с радост всички промени и бъдете открити към новото. Ден, в който не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално.

Енергията на деня е подходяща за вътрешна работа върху себе си. Представете си, че през всички сфери на живота ви преминава пречистващата енергия на огъня. В огъня изгарят всички препятствия и всички качества, които ви пречат, всички обиди, неприятности и вие отново се прераждате в ново качество.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати