Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 14 юни 2024

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 14 юни 2024

Дневен хороскоп – петък – 14 юни 2024 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Социалният ви живот ще се оживи през следващите дни, макар че трябва да отделите време също и за уединение и почивка. Относно парите, трябва да се внимава повече, за да избегнете харченето за нещо, което не си струва цената.

Телец – При вас логиката и емоциите вървят ръка за ръка.  Понякога трябва да погледнете в най-скритото и отдалечено кътче на сърцето си и да го изчистите, за да не се превърне в събирателна точка за ненужни, лоши неща, мисли и чувства.

Близнаци – Опитайте се да изчистите хаоса от живота си и да организирате всяка част от ежедневието си. Колкото по-организирани бъдете, толкова по-продуктивни ще сте. Направете малко място в графика си за среща с приятели.

Рак – Може да ви връхлетят нови емоции и е по-добре да ги приемете, отколкото да ги потискате. Ако оставите зад гърба си това, което не ви прави щастливи, ще се почувствате свободни и ще свалите тежестта от раменете си.

Лъв – Понякога има дни, в които късметът сякаш ви заобикаля, нещата не вървят и всичко ви нервира.  Бъдете нащрек, защото има вероятност да привлечете двусмислени ситуации към себе си. Бавно и търпеливо изчакайте денят да приключи, без резки действия.

Дева – Старайте се да бъдете по-гъвкави в този ден. Ако се придържате единствено към добре утъпканата пътека, може да срещнете неприятни изненади. Пазете се от наранявания и бъдете особено внимателни в действията си.

Везни – Трябва да намерите нов, свеж, позитивен начин да изразите емоциите си. Ако успеете, ще бъде освобождаващо за вас, но ако не успеете, може да се почувствате ограничени и потиснати. Когато вашите чувства и стремежи се променят, вашите цели могат също да се променят.

Скорпион – Днес може ви притесняват някои неудобства в работата. Негативната енергия, която се е натрупала от дълго време, може да прелее чашата на търпението ви. И най-дребният повод може да ви подтикне да предприемете решаващ ход, който ще предизвика недоумение у околните.

Стрелец – Имате твърде много задължения и задачи за вършене, но дали ще успеете да свършите нещата дори наполовина не е сигурно. Добре ще е да правите на често почивки. В общуването може да възникнат разправии.  

Козирог – За проблемите, които могат да възникнат, могат да се намерят решения. Грижете се повече за своите близки. Ще е добре да наваксате пропуснатото време, което не сте успели да прекарате с тях или да отидете заедно на кратко пътуване.

Водолей – Звездите ще ви подкрепят да решите проблемите си. Не се опитвайте да заобикаляте основните въпроси. Преценете върху какво е необходимо да насочите вниманието си и се заемете с това. Възможно е да се появят трудности. Поемайте само минимални рискове.  

Риби – Ако се чувствате изморени от много задължения, тогава би било добре да потърсите свое лично пространство и убежище, за да си починете и да разтоварите малко. Ако сте необвързани, е възможно да се радвате на възхищението, което предизвиквате.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията на деня е подходяща за вътрешна работа върху себе си. Представете си, че през всички сфери на живота ви преминава пречистващата енергия на огъня. В него изгарят всички препятствия и всички качества, които ви пречат, всички обиди, неприятности и вие отново се прераждате в ново качество. Пречистващият огън може да бъде реален и вътрешен, голям или малък. 

Време, в което всяко събитие ще бъде знак за това дали носим нерешен проблем от миналото или имаме зелена светлина да продължим хода си напред или поне натам, където искаме да стигнем. Може да се появи усещането, че нещо или някой ви задържа или пък ви дърпа назад. Това може да е стара връзка, отношения с някой или чувство за вина. Не винаги с лекота можем да назовем кой е проблемът. Затова днес може да получим знак къде и какво ви задържа.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати