Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 15 септември 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 15 септември 2023

Дневен хороскоп – петък – 15 септември 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен  – Отделете време да си починете от напрежението през предходните дни. Ако имате навика да реагирате, преди да помислите и да анализирате цялата ситуация, трябва да се опитате да го промените. Когато се научите да контролирате нрава си, тогава със сигурност ще си проправите път към по-добри възможности, не само в личен, но и в професионален план.

Телец - Звездите ще ви подпомогнат да реализирате някои планове, а работата ще бъде спорна. Хубаво е обаче да разчитате само на собствени сили, тъй като няма смисъл да чакате помощ от другаде. Най-вероятно ще успеете да намерите общ език с по-старото поколение.

Близнаци – Днес сте в състояние да мислите рационално: Луната в Дева дава смисъл на всяко ваше действие. Направете нещо полезно, като например да подредете офиса или дома си. Днешният ден ще ви даде нужните сили и решителност, колкото да довършите започнатото.

Рак – Звездите ви съветват да не се отклонявате от целите и намеренията си, денят е подходящ за упорита работа. Все пак не се захващайте с твърде много задачи, нека да остане време за почивка. Спрямо финансите си бъдете по-внимателни в разходите.

Лъв –Днес можете да блеснете в някаква ситуация като звезда, каквато сте наистина. Ако разговорите с определени хора ви причиняват безпокойство, дискомфорт, сега е идеалният момент да решите този проблем.  

Дева –Днес може да се почувствате леко объркани, но доброто чувство за хумор ще спаси положението. Може да ви липсва желание да се фокусирате твърде много върху работата или задълженията. Ще се радвате, ако намерите с кого да разговаряте, за да минава по-бързо времето.  

Везни – Нужно е да промените гледната си точка и да започнете да виждате чашата наполовина пълна. Може нещата да не са толкова розови, нито у дома, нито на работа, но скоро всичко може да се промени. Старайте се да поддържате добри отношенията.

Скорпион –Днес работите ви ще вървят добре. Прекарайте последният работен ден с повече увереност, тъй като това е един от онези моменти, в които е по-лесно да бъдете себе си. Ако се сблъскате с осъждането и критиките на някои хора, просто не им позволявайте да ви засегнат.  

Стрелец –Ако планирате времето си и спазвате ангажиментите си, то времето може да бъде много по-продуктивно и бихте могли да постигнете важни резултати. Мислите ви са постоянно заети в някои проекти, които имате в резерва.  

Козирог – Много е възможно да възникне такава ситуация, в която ще трябва да участвате с много пряка роля. Това може да изглежда като много трудна ситуация, но вие имате способността да я решите правилно чрез опит, мъдрост и умения.  

Водолей – Имате толкова много идеи, че главата ви е като врящо гърне, но бъдете по-практични днес.  Не проявявайте излишна нервност пред другите, вместо това се организирайте по-добре. Ако не сте сигурни в своите решения, посъветвайте се с член на семейството за мнение.  

Риби – Днес сте по-чувствителни от обичайното. Не бързайте да се разстройвате, понеже не всичко се нарежда както сте искали. Вършете си работата, така ще е по-лесно. Съсредоточете се върху спестяването. Днес не е ден за пилеене на излишни пари.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Новолуние в 04:40ч в знак Дева. Денят е свързан с хармонията и благодатта, подходящ за енергийно обновление и създаване на индивидуална творческа програма. Този ден е за подготовка за изпълнение на предстоящите задачи, но нови дела не започвайте. Правете планове, мислете за хубави неща, не се поддавайте на леността и унинието. Не трябва да се поддавате на изблиците на емоциите и гнева, да се избягват конфликтите на всяка цена. Общувайте само с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни мероприятия.

Трябва да сте внимателни към всичко, което получавате в този ден, дори когато ви се струва, че няма да ви е полезно.  Може да мине известно време и ще оцените това, което сте получили – не само материално, но и духовно. Необходимо е да се развива щедрост и умението да се отдава на другите. Може да раздадете своите ненужни неща на по-нуждаещи се. Не трябва обаче да има съжаление за онова, което давате.

За да виждате първи актуалните ни хороскопи и да си говорим за всичко, което ви вълнува от вселената на звездите и Зодиака, последвайте специалната група на Tribune.bg във Фейсбук.

Намерете ни ТУК: ХОРОСКОПИ

Или последвайте QR кода:


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети