Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота– 18 март 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота– 18 март 2023

Дневен хороскоп – събота– 18 март 2023 - Tribune.bg
Снимка:
Дневен хороскоп

Овен – Към вас летят добри новини и се оформя приятна атмосфера, която ще ви помогне да изградите самочувствието си. Очакват ви нови възможности в кариерното поприще. Бъдете отворени към развитието и не позволявайте на възможностите да прелитат покрай вас.

Телец – Съсредоточени сте върху това как да създадете хармония в отношенията си с хората около вас. Внимавайте какви стъпки предприемате. Не се тревожете много за малките детайли. Дишайте дълбоко и това ще ви помогне да се реорганизирате.  

Близнаци – Ще имате чувството, че нещата се случват с твърде бързи темпове. Но от друга страна се радвате на динамиката за това, къде ви е отвела. През този период не разчитайте на никого освен на себе си. Знаете добре границите си и наистина имате реалистичен подход към нещата.  

Рак – Денят ви ще премине в семеен дух. Това ще бъде правилният начин да заредите батериите си. Трябва да притежавате необходимата доза такт, за да бъде всичко наред. В любовен план е възможен флирт на някое най-неочаквано място.

Лъв – Днес ще посветите излишната си енергия на различни занимания и действия. В любовен план малко потискате емоциите си и това ви кара да се чувствате отдръпнати, без да осъзнавате за какво става дума.  

Дева – Нямате много търпение и трябва да преразгледате подхода си към определени неща. Нервността само повишава нивото на стрес. Трябва да преодолеете някои емоционални бариери. Внимавайте да не засегнете в разговор някой близък.  

Везни – Хороскопът за утре съветва Везните да не отхвърлят дори дребните проблеми, тъй като в бъдеще ситуацията само ще се влоши. Опитайте се да се концентрирате и да се справите с всички въпроси, които ви вълнуват.  

Скорпион – Имайте предвид, че в този ден не бива да засягате сериозни теми за обсъждане. Периодът на намаляваща Луна е време на емоционална депресия. Отделете време за възрастните си роднини, погрижете се да нямат проблеми. Ако е необходимо, осигурете подкрепа.

Стрелец – Днес може да имате разнообразието от събития. Въпреки това, не се страхувайте от неприятни изненади, най-вероятно няма да възникнат извънредни ситуации. Хороскопът ви за утре обещава успешен ден до известна степен.  

Козирог – Звездите ви съветват да се научите на търпение и сдържаност в конфликтни ситуации. Бъдете справедливи и безпристрастни в преценките си, не вземайте прибързани решения и най-важното не лъжете близките си, дори и с добри намерения.  

Водолей – Предстои прилив на творческа дейност, ако професията ви не е свързана с изкуство и култура, заемете се с творческо хоби. Имате нужда от емоционален тласък. Положението на Луната във Водолей насърчава хармонията в отношенията.  

Риби – Доверете се на интуицията, изчакайте с инициативите и решителните действия – съдбата ще ви възнагради за търпението, когато трябва. Доверете се на любимия човек, уважавайте мнението му и още по-добре, подкрепяйте го във всичките му начинания.  

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Следвайте желанията си, без да обръщате внимание на мнението на хората около вас. Влиянието на числото 9 ще ви помогне да се справите с всякакви трудности и големи количества работа, най-важното: упорито постигайте целите си. Положението на Луната във Водолей дава усещане за свобода, прави живота интересен и непредвидим. Не променяйте навиците си, бъдете оригинални и изобретателни във всичко, включително и в личния си живот.

В периода на намаляваща Лунаq процедурите насочени към извеждане на токсините от тялото, са особено ефективни. За отличен резултат е достатъчно да увеличите дела на млечните и зърнените продукти в диетата. Не пропускайте нито една възможност да се насладите на общуването с природата. Дори ако се разходите из града или си вземете ново стайно растение, зарядът от положителни емоции е гарантиран. 

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено 


 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети