Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 17 март 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 17 март 2023

Дневен хороскоп – петък – 17 март 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес изпитвате стабилност в принципите на работа и живот, яснота на съзнанието, добра организация, способност да постигнете целта и увереността в собствените ви знания.  Опитайте се да избегнете да налагате мнението си на други хора. Ако сте открили собствената си формула за успех, не значи, че това ще е вярно за всички.

Телец – Това е добър ден, за да вземете важни решения, но се пазете от прекомерната си упоритост и не упорствайте да доказвате позицията си, не се считайте за по-умни от другите - можете да почувствате тяхното отчуждение.

Близнаци – Притежавате днес голяма творческа сила, което прави успешна всяка дейност, свързана с изкуството. Опитайте се да бъдете по-внимателни от обикновено, защото има голяма вероятност някой да се опита да извърши нечестно действие спрямо вас.  

Рак –Може да прочетете книга, да гледате филм или след разговор с някого да се вдъхновите и да предприемете определен курс на действия. Тъй като това вдъхновение ще предизвика положителни промени във вашето бъдеще, можете да го наречете духовно посвещение.  

Лъв – Днес вероятно ще откриете у себе си вътрешен конфликт между желанието да бъдете сами и нуждата от общуване. Сам е добре, но двама е още по-добре. В диалога се ражда истината, става обмен на идеи и мнения.

Дева – Вие чувствате удовлетворение от своя честен трудов живот, въпреки че може да се наложи да работите доста. Работата ви може сериозно да ви ограничи, а недовършената работа ще се превърне в мания. На някои ще им се наложи да преодоляват здравословни проблеми.

Везни – Ако имате днес ясен списък със задачи и цели, няма по-добър момент за успешното им изпълнение. В този ден е полезно да четете/казвате положителни утвърждения пред огледалото, отнасящи се до вашето отражение.

Скорпион – Опитайте се да контролирате поведението си. Ако днес се стремите да постигнете целта си по нечестен начин, ще страдате, вкарвайки душата си в затвор без решетки. Днес може да създадете съюз основан на взаимна симпатия.

Стрелец –Въпреки всичко, вие се нуждаете от определен набор от правила в живота, които ще ви помогнат да работите конструктивно, без да сте самовлюбени или прекалено импулсивни. Успехът ще дойде при вас, ако разберете, че нищо не се случва просто така.

Козирог – Днес има възможност да установите стабилни връзки с околната среда, да създадете положителни споразумения или да получите важни съвети от приятели. В същото време е важно да се стремите към конструктивни диалози, както и да избягвате лични деструктивни конфликти, клюки и празни приказки.

Водолей – Днес могат да се случват събития, предопределени от съдбата и предназначени да променят нещо в живота ви към по-добро, дори ако възприемате случващото се по различен начин. Каквото и да се случи, смятайте, че ви се дава възможност да коригирате жизнения си път.  

Риби – Днес ще успявате по-лесно да контролирате своите емоции и импулси на страст. Резултатът може да бъде успех в личните отношения. Вероятно е доброто, което някога сте направили за другите, да се върне при вас. Обратното също е вярно. Каквото посеете, това ще пожънете.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Пасивен ден, посветен на вътрешния мир на човека. Не са препоръчителни контакти и проява на активност. Не е толкова важен видът на дейностите, а темпа на работа. Действайте равномерно. Не хвърляйте напразни сили, не правете излишни неща. Нови дела да не се започват, но могат да се довършват старите.

Хубаво е да се прекара денят в уединение и размишления. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разсъдливост да се проявява.

Препоръчителни са очистителните процедури. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят. Луната е на празен ход от 16:15ч до 16:26ч. 

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети