Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 23 февруари 2024

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 23 февруари 2024

Дневен хороскоп – петък – 23 февруари 2024 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят е подходящ да поемете инициатива в деловите и лични отношения. Хората около вас лесно могат да възприемат и подкрепят идеите ви. Ако не ви се получава веднага, не бързайте да се отказвате: постоянството носи невероятни резултати.

Телец – Многото работа, която имате днес е възможно да ви причини накрая силно главоболие. Въпреки това вие няма да отстъпите нито крачка и ще можете да преодолеете трудностите и да отстраните пречките.

Близнаци – Очаква ви един ползотворен ден, но най-вече тези, които се занимават с интелектуална работа. Срещите, разговорите, презентациите, преговорите ще бъдат доста продуктивни. Вашата способност да говорите убедително, ще помогне да привлечете събеседниците на ваша страна.

Рак – Днес ще имате склонност да критикувате околните и да ги обвинявате, че не ви разбират. Не забравяйте, че никой няма способността да чете мислите ви. Някои представители на знака, отново ще почувстват любовни трепети от много време насам.

Лъв – Денят ще е доста динамичен. Емоционалният фон е леко нестабилен, настроението променливо. Опитайте се да поддържате вътрешен баланс. Не се подвеждайте по чужди прищевки, това може да доведе до неприятности.

Дева –  Отделете достатъчно внимание и време за решенията си, особено ако са свързани с професионалната (бизнес) сфера. Добре е да отделите време за себе си и своите лични нужди. Погрижете се за здравето, почивката и спокойствието си.

Везни – Денят вероятно ще ви донесе, както радост, така и неприятности. Може би поради изобилието от отвличащи вниманието неща, ще бъде трудно да се концентрирате. Трудно ще ви е да се справите с всички проблеми. Не влизайте в спорове с никого.

Скорпион – Денят е благоприятен да завършите започнати неща, свързани с работата. Бъдете отворени и към новите възможности. Може да почувствате известна нервност поради действията на другите. Старайте се да не влизате в конфликти с обкръжението си.

Стрелец – Днес ще бъдете изпълнени до ръба с енергия, жизненост и ентусиазъм. Напълно сте уверени в себе си и в това, което искате да предприемете. Усилията ви най-накрая започват постепенно да дават първите резултати и това не може да не ви изпълва с удовлетворение.

Козирог – Може да се разочаровате от отношението на някои близки до вас хора. Бъдете внимателни в дейности, свързани с парите. Новите ви идеи са добри, но трябва да имате повече самочувствие и вяра в себе си.

Водолей – Този ден изисква по-голяма концентрация, предпазливост и добра стратегия от ваша страна, ако сте решили да правите нещо важно. Трябва да обмисляте всяко действие, в противен случай може да се увлечете, да допуснете грешки.

Риби – Не се поддавайте на импулсивни действия и първото, което ви хрумне. Нужно е време, за да претеглите плюсовете и минусите, да разберете кои са вашите истински желания и да решите как да продължите занапред да действате.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Луната от 06:19ч минава на празен ход до 03:39ч на следващия ден. Не е подходящо да се предприема нищо важно. Денят носи силна енергия. В такъв ден вътрешният конфликт със себе си може да се изостри и да стане напълно непоносим, дори незначително събитие да се превърне в "последната капка", която прелива.

Възможни промени в настроението. Хората, които живеят без цел и без определен смисъл на живота, могат да изпаднат дори в депресия. Вслушвайте се препоръките и съветите на хората около вас, но не пренебрегвайте и вътрешната си интуиция, защото днес тихият й шепот е много силен. Нашият вътрешен подсъзнателен ум вижда всички възможни и не толкова възможни варианти на събитията. Денят способства укрепване на семейството и връзките между членовете му, дава взаимно разбирателство между по-младите и по-възрастните поколения.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати