Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 24 март 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 24 март 2023

Дневен хороскоп – петък – 24 март 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес може би ще трябва да реагирате бързо, иначе нещо голямо може да ви избяга. Склонни сте да преувеличавате вашата роля във всичко. Вие сте наясно с качествата си, затова сегашният ви ентусиазъм ви кара да вярвате, че сте безгрешни.

Телец – Налага се да решите някои по-деликатни въпроси. Не забравяйте да говорите открито, без да карате някой друг да се чувства виновен. Ако се опитат да ви въвлекат в конфронтация, вие заемете неутрална позиция.

Близнаци – Днес може да разчитате единствено на своите способности, труд, усилия и жертви, защото само така ще постигнете задоволителен успех. Всички пари, които идват при вас по бърз и лесен начин, ще си отидат по същия начин.

Рак – Потискането на чувствата ви не е най-доброто нещо за вас, но преди да решите ги изразите, не пречи да направите няколко дълбоки вдишвания и да прецените добре ситуацията, за да не съжалявате по-късно.

Лъв – Чувствате прилив на енергия, имате желание да действате и правите много неща, но днес е ден на пасивност. Бъдете внимателни, прекомерната активност може да доведе до резултати, противоположни на очакваните.

Дева – По въпроса, който ви интересува, не намирате никаква яснота. Колкото и да се опитвате да намерите отговора, той не идва. Старайте се да избягвате обсъждането на неудобни теми с някой близък човек, може да има непредвидими последици.

Везни – Най-доброто за вас е да следвате сърцето си и да не потискате емоциите си. В любовта прекалено консервативният подход е нежелан. Не пропускайте невероятната възможност да се потопите в неизвестното и да позволите на нови аспекти на връзката ви да се разкрият.

Скорпион – Чувствате се притиснати да вземете решение, което не е в съответствие с вашата природа. Готови сте да се жертвате, но в дълбините на душата си усещате, че всичко това е неприемливо за вас. Не приемайте всичко присърце, ако е в името на по-висш интерес.

Стрелец –  Намирате се в застой, но не губите надежда. Звездите ви дават благословията си и може да се осмелите да поемете риск, за да промените ситуацията, която не ви харесва към по-добро. Откриват се благоприятни възможности, които вече започвате да осъзнавате.

Козирог – Решени сте да направите своя ход и ако действате разумно, можете да задвижите плановете си и наистина много да постигнете. Сведете нетърпението си до минимум, за да избегнете неприятности, особено когато става въпрос за партньорства и любов.

Водолей – Днес концентрацията ви е доста добра. Старайте се да проявите малко повече дипломатичност и гъвкавост в общуването си и не бъдете излишно самоуверени. Внимавайте, вероятно не забелязвате, че някой се опитва да ви каже нещо важно.

Риби – Това е един от онези дни, когато си мислите, че е най-добре да се наспите. Истинската причина за такова настроение се крие във факта, че ви измъчва нерешителност, поради която не успявате да вземете правилното решение за нещо.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има двойствена характеристика – едновременно е позитивен и в същото време негативен. Ако днес нещо не ви се получава така както трябва, бъдете особено внимателни, тъй като това означава, че е време нещо да промените. Ако нещата ви се нареждат много добре, усещате, че късметът е с вас, тогава означава, че сте на правилния път.

Ден за анализ и отделяне на черното от бялото. Доверете се на интуицията си, определете истинските си цели и се противопоставяйте на изкушенията. Избягвайте конфронтациите. Благоприятно време за общуване с близки, роднини, молитва, медитация. Добър ден за търговия и финансови операции, но избягвайте участие в съмнителните мероприятия и вземане на бързи решения.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати