Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 24 май 2024

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 24 май 2024

Дневен хороскоп – петък – 24 май 2024 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Бъдете внимателни! Днес емоциите ще са водещи, не толкова здравият разум, което може да ви подтикне към грешни или прибързани ходове. Сега можете да подобрите отношенията в семейството. Ако сте били скарани, време е да заровите томахавката и да изпушите лулата на мира.

Телец – Това, от което се нуждаете, е за малко да избягате от ежедневието в своя перфектен малък свят, където само вие диктувате правилата. Партньорът ви е на същото мнение, така че защо да не го направите заедно?

Близнаци – Няма лошо, че искате да си починете от всякакви по-сериозни ангажименти и да се посветите малко на общуването с приятелите, които бяхте поставили за кратко на заден план. Днес е денят за тях! Имате много интересни, креативни идеи как да прекарате времето.

Рак –Денят е подходящ за обсъждане на важни въпроси. Няма да ви отнеме много време, за да намерите правилния тон и правилните думи. Ще има шанс да реализирате някои стари планове заедно с близките си.

Лъв –У дома могат да възникнат малки проблеми, но бързо ще се справите с тях. Ако имате възможност, пътувайте през почивните дни. Промяната на средата определено ще ви дойде добре и ще направи чудеса, когато става въпрос за обновяване на вашата енергия.

Дева –Това е момент, в който да разширите хоризонтите си, както буквално, така и метафорично. Вашият аналитичен ум ще намери богат материал в синтеза на практическите знания и духовната мъдрост.

Везни – Намерете време да общувате със семейството си, да се погрижите за дома си. Вероятно не е най-добрата вечер за повдигане на спорни въпроси, тъй като темпераментът може да избухне и двамата ще бъдете далеч от това да сте рационални или разумни.

Скорпион –Може да мислите, че рационалният подход към любовта прави връзката стабилна и предсказуема, но това не винаги е така. Не се страхувайте да се потопите в емоционалния си свят, да бъдете искрени и дълбоко чувстващи е наистина важно сега.

Стрелец –Не планирайте далеч напред, защото успехът до голяма степен зависи от способността да реагирате бързо на променящите се обстоятелства. Това не означава, че трябва да оставите всичко на волята на съдбата. Просто позволете на Вселената да участва в оформянето на бъдещето, което желаете.

Козирог – Просто имате ден, в който енергията и настроението ви са малко спаднали. Денят е подходящ за почивка от шума и суетата, за усамотяване и ангажиране с духовни практики. Може да сте разочаровани, че имате толкова много отговорности и нямате достатъчно време за себе си.

Водолей – Никога не се връщайте назад в любовта – най-добре се справяте, когато продължавате напред, не се подмамвайте да влезете отново в бърлогата на минали връзки. Там, където веднъж не е провървяло, пак ще се стигне до същото.

Риби –Емоционално, напоследък се чувствате малко колебливи. Но всичко ще си дойде на мястото. Просто си дайте повече време. Вие мразите усещането да бъдете приемани за даденост. За съжаление е много възможно да изпитвате това точно сега в настоящата си връзка.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Това е чист ден за справедливост, пречистване. Символът на този ден е „умереност“, призовавайки ни да запазим спокойствие, чистота на мислите, баланс в емоциите. Ден на хармонията – подходящ за отдих и пасивност. Сега може да се отпуснете, да си позволите към нищо да не се стремите, да се успокоите, просто да бъдете себе си. Ако обаче и предните дни сте били бездейни, когато е трябвало да бъдете активни и действащи, тогава днес може да ви обземе тъга и униние, а денят да ви се стори скучен, мрачен.

Благоприятната енергия подтиква духовните и творческите личности да проявят своите способности на най-високо равнище. Общата задача на днешния ден е да се поддържа справедливост в проявлението на света. При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Не бива да осъждате никой. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето. В любовта е необходимо да се прояви скромност в чувствата.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати