Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 24 ноември 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 24 ноември 2023

Дневен хороскоп – петък – 24 ноември 2023 - Tribune.bg
Снимка:
Дневен хороскоп

Овен –Трябва да сте наясно какво наистина искате и какво трябва да пожертвате насреща. Гледайте на живота по-реалистично и приемете положителните и отрицателните му страни. През втората половина на деня ще трябва да се справите с по-сложна ситуация, като някои от приятелите ви могат да ви помогнат.

Телец – Предстои за мнозина страхотен ден, ден за договорки, сътрудничество и със сигурност ще има приятни изненади, дори и във финансовата област. Днес има вероятност за ново запознанство, което много ще ви зарадва. С постоянната ви половинка - ден, изпълнен със страсти и емоции.

Близнаци – Днес е много наложително да се опитате да контролирате своите емоционални реакции, защото може да навредите на другите или на себе си с думите си. И накрая, слушайте това свое шесто чувство, когато имате да вземете решения.

Рак –Всеки сам е архитект на своето щастие, така че не се отказвайте да го градите. Спрете да подозирате партньора/ката си в неща, които съществуват само в главата ви. По-скоро се съсредоточете върху вътрешното си аз и дали подозренията ви не са просто плод на ниско самочувствие.

Лъв –Днес се очертава сложен работен ден, точно поради тази причина трябва да организирате делата си. Бъдете сигурни, че само благодарение на проницателността си ще можете да се справите с всеки проблем, който ви се изпречи. На по-интимно ниво може да не се справяте толкова добре, колкото бихте искали...

Дева – Днес ще сте склонни да критикувате често околните и да ги обвинявате, че не ви разбират. Не забравяйте, че никой няма способността да чете мислите ви. Някои от представителите на знака, отново ще почувстват любовни трепети от дълго време насам.

Везни –Дългите часове, които напоследък посвещавате на задълженията и работата си, могат да повлияят на емоционалното ви състояние. Оставете служебните проблеми там, където им е мястото и не ги носете у дома със себе си. Време е да се отпуснете малко.

Скорпион – Нужно е да обърнете повече внимание на здравето си, защото е възможно да понесете твърде много стрес на работното място, нещо, което може да доведе до ниски нива на енергия. Избягвайте конфликти и въвличане в чужди клюки. Вашето мото за днес е:„ живей и остави другите да живеят“.

Стрелец –Днес ще ви е доста трудно, ще ви липсва търпение и ще реагирате импулсивно на всяка възникнала ситуация. Денят е идеален за представителите на този знак да подредят мислите си, да балансират ситуациите, в които се намират и да изберат най-доброто за себе си.

Козирог –Днешният ден няма да се отличава много от вчерашния. Най-добрият ви съюзник ще бъде любовта и добрите отношения с другите, особено с хората от работното ви обкръжение: избягвайте кавги, спорове и клюки. Не позволявайте на стреса да ви завладее и правете нещата правилно, спокойно.

Водолей – Днес може да бъде ден на загуби, нестабилност и изпитания. Ще чувствате известна липса на увереност или неспособност да видите истинската реалност около себе си. За вас би било добре да действате с повече благоразумие и дискретност.

Риби –Добре е да постигнете вътрешен баланс, за да не попаднете в капана на другите и да играете по чуждите свирки. Стремете се да запазвате спокойствие. Заредете батериите си, тъй като ви предстои напрегнат период и ще трябва да работите допълнително.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 Този ден се счита за подходящ ден за опрощение на греховете и увеличаване на доблестта. Енергията му е такава, че всичко, което се прави или мисли енергийно се увеличава многократно и се връща при нас след определено време. Затова трябва да се отнасяме с особено внимание към всяко нещо.

Препоръчва се занимания с духовна дейност. Информацията, която получаваме в този ден, остава в нашето подсъзнание за дълго време. Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова е противопоказно да се ядосвате и гневите. Не трябва да спорите, да се обиждате или да се жалвате от съдбата.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети