Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 26 май 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 26 май 2023

Дневен хороскоп – петък – 26 май 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят ще е добър, ако го управлявате правилно. Грижете се, като всеки друг, за личните си интереси с необходимата добронамереност и щедрост към семейството си. Не влизайте в политически или философски дискусии, дебатите вероятно ще бъдат разгорещени!

Телец – Духът ви е в добра форма, отношенията ви с обкръжението ви са поставени под знака на хармонията и вашата добронамереност е високо ценена. Социалните и културни дейности са особено благоприятни.

Близнаци – Чувствителността, която показвате, ще бъде най-добрият ви актив, ще се поздравите, че сте били търпеливи през последните няколко дни, това, което ви идва днес, е следствие от вашите минали действия.

Рак – Всичко, което трябва да направите днес, е да бъдете внимателни към очакванията на другите и да отговаряте на молбите с добро настроение и градивен дух. Ще бъде важно да не се хвърляте в работата  и всичко останало с главата напред, контролирайте импулсите.

Лъв – Вашето весело и лъчезарно настроение води хорото. На хоризонта се задават интересни контакти за мнозина. Късметът е на ваша страна, възползвайте се от него! Стремете се към перфектния баланс между работа и личен живот.

Дева – Денят ще е добър, ако приложите инициативния си дух и да покажете, че сте способни да поемете някои отговорности, които са от съществено значение във важни проекти. Ще се почувствате напълно в хармония със собствените си решения.

Везни – Небето вкарва глътка свеж въздух във вашите желания, вашата креативност се развива и всичко, което трябва да направите, е да излезете от летаргията си, за да се възползвате от възможностите. Имате страхотна енергия и би било жалко да не се възползвате от нея.

Скорпион – Необвързани, излезте навън! Възможностите за срещи са многобройни и не трябва да се разочаровате от хората, които срещате. Вашият завоевателски дух изглежда се е увеличил десетократно. Вашата интуиция е най-добрият ви съветник.

Стрелец – В торнадо от действия от всякакъв вид ще намерите начин да опростите материалния си живот. Освен това, като надхвърлите собствените си граници, ще намерите най-полезното признание и подкрепа, които ще ви позволят да създадете вашите проекти.

Козирог – Вашите таланти са извадени на светло и ако не развалите успеха си със самонадеяност, може да успеете да получите повишение, предложение за работа или повишаване на социалната си позиция. Време е да се отдадете на повече движение, да изгоните заседналия начин на живот. 

Водолей – Голямото ви умение в социалните ви контакти ще ви бъде много полезно днес. Доста благоприятна ситуация за нови срещи. Ако се погрижите да освободите ума си от случайностите на ежедневието, ще избегнете ненужните проблеми.

Риби – Вие сте особено възприемчиви към стремежите на близките си, но е време да се погрижите и за личните си проекти... В момента се възползвайте от ефекта на късмета. Възможностите не трябва да се пропускат, по-късно може да съжалявате.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията на деня е подходяща за вътрешна работа върху себе си. Представете си, че през всички сфери на живота ви преминава очистващата енергия на огъня. В огъня изгарят всички препятствия и всички качества, които ви пречат, всички обиди, неприятности и вие отново се прераждате в ново качество. Почистващият огън може да бъде реален и вътрешен, голям или малък. 

Могат да възникнат нерешени проблеми, да напомнят за себе си стари дела или да се случат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им се оставя време за развитие. Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Приемайте с радост всички промени и бъдете открити към новото.

Луната е на празен ход от 09:39ч до 06:06ч на 27 май. Както се вижда, през целия ден не е благоприятно за започване на важни действия.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати