Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 29 септември 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 29 септември 2023

Дневен хороскоп – петък – 29 септември 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ако получите критични забележки днес, не бива да ги игнорирате напълно. Те ще ви помогнат да видите своите слаби страни и да подобрите съществуващите си концепции, така че шансовете ви за успех могат значително да се увеличат.

Телец – Днес има вероятност да преминете през някакво изпитание. Опитайте се конструктивно да се справите с тази трудна ситуация. Бъдете умерени и ще можете да излезете като победители от нея. Ще получите подкрепа, която ще означава много за вас.

Близнаци – За да прецените настоящата ситуация по разумен и обективен начин, трябва да положите малко повече усилия. Не се колебайте да опитвате нови решения, ако се налага. Ако е възможно, отложете планираните инвестиции и придобивки.

Рак – Днес не се очакват сериозни проблеми и притеснения, ще бъдете в добро и позитивно настроение и ще се наслаждавате на деня. Въпреки това е добре да избягвате да влизате в разгорещени дискусии. Не позволявайте на другите да източват енергията ви.

Лъв – Ако сте планирали някои финансови операции, най-добре е да изчакате още малко и да преосмислите всичко на спокойствие. Може да възникнат неочаквани препятствия и нещата да не тръгнат толкова гладко, колкото очаквате.

Дева – Неочаквани обстоятелства е възможно да нарушат вашите желания и планове. Тъй като в момента не знаете какво може да очаквате и всичко може да се променя много бързо, трябва да сте по-гъвкави, за да можете да реагирате при необходимост.

Везни – В момента се чувствате изключително добре в собствената си кожа. Във вас пулсира страстта на живота. Работата не е заек, няма да ви избяга. Отделете малко време, за да си поемете дъх дълбоко и да се освободите от излишния стрес.

Скорпион – Денят ще бъде за някои по-динамичен и няма да има много време за почивка. В професионалната област ще се наложи да приложите дипломатически умения. Не наливайте масло в огъня и избягвайте ситуации, които не ви засягат пряко.

Стрелец – Може да се изправите пред голямо предизвикателство и да се сблъскате с на пръв поглед нерешими проблеми. Запазете спокойствие. Планирайте добре нещата си. Скоро може да откриете, че проблемите не са толкова големи, колкото са ви изглеждали първоначално.

Козирог – На работното си място се стараете да се движите като по часовник. Може да се сблъскате с известни предизвикателства, но реагирайте по-спокойно. Ако упорито настоявате нещата да се случват както искате, това само може да създаде конфликт.

Водолей – Можете да приложите на практика това, което сте замисляли отдавна. Чувствате се заредени с енергия и жизненост, последователни сте в действията си и имате решителност да предприемете необходимите стъпки. 

Риби – Настоящите обстоятелства изискват изцяло да им се обърне внимание и концентрация от ваша страна. Недейте да си заравяте главата в пясъка и да отхвърляте обременителните трудности или да се опитвате да избягате от тях. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Пълнолуние в 12:58 ч. Не вземайте прибързани решения, първо „премерете седем пъти, после отрежете”. Не се препоръчва да започвате нищо ново. Да се говори по-малко, да не се хвърлят излишни думи на вятъра. Старайте се да контролирате мислите и емоциите си и да не се намесвате в конфликтни ситуации. Главното нещо е да не се прекъсне хармонията в отношенията с хората и да се поддържа мир в душата.

Добре е да прекарате денят с близки хора, по-малко в компанията на странични. Не се препоръчва да тръгвате на дълги пътувания. Добър ден за гладуване. Нужно е повече предпазливост във всичко, бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие. Подходящо е да се отървете от старите неща, да има запалена свещ, да медитирате върху огън. Добре е да се помолите за душите на починалите близки.

За да виждате първи актуалните ни хороскопи и да си говорим за всичко, което ви вълнува от вселената на звездите и Зодиака, последвайте специалната група на Tribune.bg във Фейсбук.

Намерете ни ТУК: ХОРОСКОПИ

Или последвайте QR кода:


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати