Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 3 март 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 3 март 2023

Дневен хороскоп – петък – 3 март 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес сте по-чувствителни към това, което се случва около вас и ще бъде важно да не правите прибързани заключения, както и да не говорите, преди да помислите. Има вероятност неочаквани новини или информация да получите през деня.  

Телец – През първата половина на деня сдържайте нрава си или прекалените възражения. Днес внимавайте за нетърпението, което може да работи срещу вас. Ако сте имали специални планове за този ден, може би е най-добре да изчакате ден-два.  

Близнаци – Възможно е днес да се сблъскате с настроения на меланхолия. Понякога всички имаме нужда от почивка. Избягвайте сега прибързаното и нетърпеливо поведение, особено в общуването. Някои все пак ще преживеят романтични моменти.

Рак – Може да почувствате известна раздразнителност, ако се сблъскате с пречки пред плановете си. Може да се наложи да забавите темпото и да помислите за по-добър подход. Имате нужда от приятел, пред който да излеете душата си.

Лъв – Днес е по-добре да сте бързи, но не и да бързате. Ако не успеете да постигнете целите си, ще започнете да се чувствате леко напрегнати, но трябва да се контролирате и да не позволявате на вълнението да ви завладее.

Дева – Може да е твърде рано да споделите някои от идеите си с други. Днес ще имате склонност към размишления върху миналото. Съсредоточете се повече върху неща като грижа, обич и доброта и ще откриете щастие както никога досега.

Везни – Опитайте се да избягвате ненужни спорове и конфликти. Различията в мненията могат да се увеличат. С напредването на деня ще ви е много по-лесно да се отпуснете. Ако имате възможност, прекарайте деня с най-близките си приятели.

Скорпион – Може да се появи самоувереност, но тя не води до никъде. Амбициите ви служат добре, стига да ви мотивират, но ако живеете в постоянен стрес, може да се наложи да направите някои корекции.

Стрелец – Вътрешните сътресения са напълно възможни и могат да бъдат причина за внезапни пориви и желания. Дайте си повече време, за да стигнете до правилните заключения. Стремете се да виждате светлата страна на нещата.  

Козирог – Приемете всичко, което ви се случва. Понякога не е нужно да държите всичко под контрол, добре е да се оставите на течението. Отдайте се на добра почивка и организирайте някакво общо забавление за семейството.  

Водолей – Днес вероятно ще бъдете привлечени от няколко различни възможности за забавление и екстравагантност, но не забравяйте сметката, която ще дойде след това! Може да откриете, че самочувствието ви получава тласък от приятелите ви и имате подновена увереност.

Риби – Излезте от зоната си на комфорт. Хората около вас може да се почувстват пренебрегнати, така че не се колебайте да им покажете колко ви е грижа за тях. Материализирайте тези прекрасни мисли и разпространявайте любов, където и да отидете.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 Символ на деня е Звездата. Тя ни призовава да вярваме в изпълнението на нашите най-дълбоки желания, защото всичко е възможно, докато надеждата е жива. Ден за съзидание. Успехът ще ви съпътства. Търсете източници на вдъхновение и оптимизъм. Не унищожавайте плодовете на надеждата - събирайте плодовете на вярата. Направете преоценка на жизнените си ценности, тогава пред вас ще се открият нови перспективи и нов живот. Не допускайте съмнението да пропълзи във вашата душа.

Ден, в който се осъществява връзка към тайните източници на знание и много неща хората започват да правят интуитивно, несъзнателно.

Имайте вяра в сърцата си, носете надеждата в себе си и отдавайте любов!

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети