Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 3 май 2024

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 3 май 2024

Дневен хороскоп – петък – 3 май 2024 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят изисква спокойна атмосфера. Трудовият ентусиазъм днес няма да е вашата силна страна. Отдайте предпочитание на привичните и приятни занимания. Внимавайте за здравето си. Вземете всички необходими мерки за това.

Телец – За да се почувствате добре, от голямо значение ще бъде всичко наоколо да е в пълен ред. Порядъкът е много важен за вашето емоционално здраве. Ще срещнете известни затруднения, но с малко късмет ще се справите и с това.

Близнаци – Постарайте се да изясните проблема, който отдавна ви безпокои. Анализирайте внимателно ситуацията -  спокойно и открито. Ако се чувствате напрегнати, излезте на чист въздух и това ще ви зареди с енергия.

Рак – Можете да устоите срещу всеки натиск и в същото време да запазите прекрасно настроение през целия ден. Единствено „черна дупка” с приличен размер може да се появи в джоба ви, така че, очевидно, ще трябва да пестите много в близко бъдеще.

Лъв – Внимателно контролирайте проявите на своите чувства и емоции. Старайте се да бъдете лоялни към партньорите си. Някой от вашето обкръжение ще се опита да ви използва, но вие няма да допуснете в никакъв случай това да се случи.

Дева – Мобилизирайте се и не оставяйте днешната работа за утре или за по-следващите дни. Бъдете решителни и вложете ентусиазъм в това, което имате да свършите. Само така ще можете да постигнете по-бързо желаните от вас цели.

Везни – Ако търсите отговори на някои въпроси, които ви вълнуват, не забравяйте, че те са във вас самите. Осланяйте се единствено на себе си. Вслушайте се във вътрешния си глас и открийте своята пътеводна светлина. Тя ще ви покаже верния път.

Скорпион – Бъдете днес рационални и обективни. Ако дълго сте полагали усилия в дадена посока, то вече можете да очаквате някакъв резултат. Но не забравяйте, че винаги получаваме точно толкова, колкото заслужаваме, а не каквото ни се иска.

Стрелец – Проявете активност днес, но избягвайте вземането на крайни решения и неоправданите рискове. Може да срещнете някои спънки и трудности. Намерете начин да освободите насъбраното във вас напрежение.

Козирог – Астрологичната обстановка частично ще способства изпълнението на вашите дела, но и вие трябва да се постараете. Всеки възникващ спор или конфликт е нужно да се ликвидира още в самото начало и да не му оставяте време за развитие.

Водолей – Има вероятност днес да възникнат интелектуални несъгласия и различия в гледните точки с другите.  Имате натрупана енергия, която се нуждае от освобождение, но по-добре да я канализирате в нещо по-позитивно и полезно.

Риби – Ако усещате тежест в сърдечната чакра, вероятно причината за това са недоизказани или неразбрани думи. Опитайте да изясните ситуацията и да освободите напрежението, като споделите с приятел болката си или чрез медитация.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден за размишления, медитация, самовглъбяване, пасивност, посветен на вътрешния мир на човека. Вслушайте се във вътрешният си глас, размишлявайте върху своето възприятие за света и ще получите нови сили. Намалете общуването и активността. Нови дела да не се започват, но могат да се довършват старите. Активните дела няма да донесат сега положителен резултат, но могат да нарушат вашето равновесие и спокойствие, затова е добре да прекарате деня тихо и да го посветите на себе си.

Действайте равномерно. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разум да се влага.  Не хвърляйте напразни сили, не правете излишни действия. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети