Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 31 март 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 31 март 2023

Дневен хороскоп – петък – 31 март 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Работите твърде много, така че малко качествено време, прекарано със семейството ви, ще е добре дошло. Време е да излезете от зоната си на комфорт и да правите това, което наистина искате. Днес сте пълни с вдъхновение, така че нищо не може да ви спре.

Телец – Венера ще ви осигури хубави моменти с вашия любим човек, а Слънцето ще ви зареди с жизнена енергия, за да можете да постигнете възможно най-много в делата си и да се чувствате доволни. Оставете нещата да се случват със собственото си темпо.

Близнаци – Имате нужда от много спокойствие през този ден. Най-добре е днес да не правите покупки, колкото и дребни да са. Всички разходи, направени в този момент, ще ви донесат повече проблеми, отколкото предполагате.

Рак – Днес е време да помислите върху проблемите в живота си, които изискват повече внимание. Време е за анализиране и за намиране на решения на тези проблеми. Малко релаксиращи дейности ще ви помогнат да се отпуснете и разсеете.

Лъв – Има някои мисли, които ви безпокоят от известно време. Дали става въпрос за голяма промяна в живота ви, професионална или емоционална, или нещо друго ви притеснява, но крайно време е да намерите решение и да се успокоите.

Дева – Сатурн решава малко да тества търпението ви и ви подготвя неочаквани препятствия по пътя към вътрешното удовлетворение. Заради емоциите и много напрегнатия период виждате навсякъде само хора, които ви изострят нервите.

Везни – Венера ще ви изненада с приятни моменти. Може би най-накрая ще намерите време за себе си и ще се посветите интензивно на някое от хобитата си. Ако е необходимо, можете да включите малка лъжа, за да се отървете от присъствието на определени нежелани хора.

Скорпион – Звездите ви идват на помощ днес. Време е да оставите всички мрачни мисли и да излезете от черупката си. Разходка на чист въздух, забавление с приятели, полезна покупка или романтична вечеря, могат да повдигнат настроението ви.

Стрелец – Ако решите да направите нещо, вашият управител Юпитер ще застане до вас, за да ви подкрепи. Вие сте толкова близо до успеха, че можете да го достигнете, ако протегнете ръка. Трудностите вече са минало и остават зад гърба ви.

Козирог – Нямате проблем със самочувствието, но търпението може да ви изиграе номер. Знаете, че бързането ще повлияе върху крайния резултат. Накарайте нещата да се движат, но спрете да ги пришпорвате. Проявете мъдрост и действайте разумно!

Водолей – Нуждаете се от изцеление на душата, любов и пълна подкрепа от вашите близки, за да преминете и през това изпитание. Спокойно, ще успеете. Всяко предизвикателство се преминава по-леко с подкрепа.

Риби – Не завирайте глава в облаците. Не забравяйте, че имате да завършите някои проекти и да вземете важни решения. Ако смятате, че сте отметнали всички задачи от дневния ред, тогава можете да се отпуснете и да си починете малко със семейството и приятелите.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес космическата енергия е способна да пробуди скритите резерви в човека и да го преобрази напълно. Прекрасно време, за работа върху себе си. Денят има много силна енергия, затова трябва да бъдете внимателни при използването й. Подходящо за активни действия, но при условие, че ще бъдете внимателни и предпазливи, не се претоварвайте, за да не изразходвате напразно силите си. Внимателно планирайте това, към което искате да пристъпите. Добре е да довършвате започнатото. Да не се предприемат рисковани дейности. Избягвайте спорове и провокации.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати