Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 7 юни 2024

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 7 юни 2024

Дневен хороскоп – петък – 7 юни 2024 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –  Имате нарастваща увереност в себе си и своите способности. А следващите победи ще повдигнат самочувствието до небесата. Така че се заемете с нещата - успехът ви очаква. През този ден може да срещнете много интересна личност, която ще изиграе важна роля в живота ви.

Телец – Това е ден на активни действия, разширяване на рамката и дори малък бунт. Общувайте внимателно със сродната си душа – сега може да кажете твърде много неща и да се натъкнете на сериозен конфликт.

Близнаци – Днес няма за какво да бъдете скромни - включете чара си и накарайте всички наоколо да се влюбят във вас. Но бъдете нащрек и не допускайте никого дълбоко в душата си – някой от хората може да се настанят там.

Рак – Днес трябва да включите своята изобретателност - само благодарение на нея ще можете да се справите с всички проблеми и задачи. Сега въображението ви може да помогне в работата и в комуникацията. Когато вземате решения, опитайте се да не започвате само водени от желанията.

Лъв – Отворете се за отношенията към любимия човек. И двамата се нуждаете от откъсване от реалността, отново да се почувствате заедно, затова можете да отидете някъде за известно време. Много добре ще ви се отрази.

Дева – Интригите на недоброжелателите днес могат да разрушат хармонията. Не разтваряйте душата си пред непознати хора, в един момент може да бъде използвано споделеното срещу вас. Трябва да разчитате само на себе си и интуицията си.

Везни – Трябва да  бъдете максимално меки и разбиращи с любимия човек. Хубаво ще е да планирате пътуване заедно някъде, ще си прекарате чудесно, ще погледнете проблемите си отдалеч и те ще изглеждат незначителни и лесни за решаване.

Скорпион – Мнозина ще бъдат в центъра на вниманието днес. Всички погледи ще бъдат вперени във вас. Възползвайте се от момента, флиртувайте, очаровайте и това може да ви донесе не само морално удоволствие, но и полза.

Стрелец – Лесно ще се справите с различни трудности, така че бъдете активни и не се страхувайте от нищо. Интересно запознанство може да предизвика такава буря от страсти, че вечерта да завърши с романтична среща.

Козирог – Днес Козирозите трябва да бъдете по-настоятелни - това е единственият начин да постигнете това, което искате. Но оказването на натиск върху колегите е лоша идея. По-добре е да се вслушате в тяхното мнение и да го уважавате.

Водолей – Днес вниманието ви ще бъде леко разсеяно, така че има голяма вероятност от необмислени действия, включително такива, които са вредни за здравето. Избягвайте лекомислието и експериментите с непозната храна.

Риби – Днес в личния си живот ще трябва да бъдете гъвкави. Старайте се да намерите компромис, по този начин можете да избегнете кавги и неприятни разговори. Опитайте се да се вслушате в любимия човек и да разберете дали наистина правите нещо нередно, което го дразни.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Старайте се да мислите позитивно и си представяйте всичко, към което се стремите по най-добрия начин. Ако вашите желания са силни и чисти, те ще се сбъднат в най-кратки срокове. Използвайте да построите своя ментален модел (подробно планиране) на събитията и делата за предстоящият лунен месец. Добре е в този ден да се прояви щедрост, но не трябва да съжалявате за онова, което давате.

Избягвайте ненужните контакти. Не давайте воля на нисшите инстинкти. Усещанията на тялото в този ден са като тест, който ни показва кое е полезно и кое е вредно за нас. Спомнете си кои продукти употребявате. Това, към което изпитате отвращение, не е вашата храна. Това което ви привлича, то е полезно за вас. Същото правило важи и за хората.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати