Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп –понеделник – 10 октомври 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп –понеделник – 10 октомври 2022

Дневен хороскоп –понеделник – 10 октомври 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –През днешния ден ще се наложи да правите някои компромиси. Следвайте правилото: ” Помогни си сам, за да ти помогне и Бог!” Звездите ви препоръчват да бъдете по-пестеливи и предвидливи, въпреки, че ви закрилят от своя страна.

Телец – Днес имате добър жизнен тонус, което ще помогне да се справите с многобройните си задачи. Препоръчително е да ограничите контактите, доколкото е възможно, да се откажете да общувате с хора, които не са ви симпатични или пък са критични към вас.

Близнаци – Бъдете по-снизходителни в отношението си към околните и щадете техните чувства. Към човека, който ви е скъп, засвидетелствайте повече внимание. Дори най-скромният ви жест ще хармонизира и заздрави отношенията ви.

Рак – Днешните проблеми могат да са свързани с минали грешки и пропуски. Добре ще бъде, ако е възможно да поправите някои от тях. Вашата емоционалност и степента ви на обидчивост ще бъдат леко повишени.

Лъв – Възможно е да ви се наложи да вземете на бързо някои решения. Ако не се чувствате във форма още от сутринта, по-добре да не поемате големи отговорности днес. В интимните си отношения се опитайте да бъдете по-нежни и ласкави.

Дева – Денят като цяло е добър. Оставете нещата да вървят на самотек. Порядъкът около вас е много важен за вашето емоционално здраве. Може да срещнете известни затруднения, но с малко повече късмет и усилие ще се справите.

Везни – Планирайте делата си с повече старание, проявете повече търпение. Събитийният фон започва да придобива повече яснота, а отношенията ви ще донесат повече емоции. Избягвайте да участвате в конфликти, особено с партньорите си.

Скорпион – Днес ще се чувствате заредени с двойна порция енергия. Партньорството, сътрудничеството, дипломатическите маневри могат да бъдат успешни, но има и вероятност въпреки цялото ви старание да не протекат съвсем гладко.

Стрелец – През днешният ден ще ви е трудно да се задържите дълго време на едно място. Постарайте се да не бъдете твърде разпилени в действията си. Късметът ви днес ще е променлива величина.

Козирог – Изтеглили сте добри карти за деня, въпреки всичко не разчитайте само на това. Бъдете много внимателни и предпазливи. В службата е възможно да възникнат проблеми. Някои от колегите ви изглежда са настроени критично към вас.

Водолей – Днес бъдете умерени в действията си и не следвате сляпо инстинктите си. Трябва да сте дискретни по отношение на бъдещите си планове и да действате бавно, целенасочено, разумно. Не споделяйте по-добре нищо с околните.

Риби – Чувствате се в добра форма, което съвсем не означава, че ще можете да се справите с всички предизвикателства наведнъж. Неразбирането на околните ще ви дразни. Добре е да почистите дома си, да се отървете от неща, които са загубили вече стойност и са ненужни.

 

Съветите на Фортуна

Денят има силна енергия, но човек трудно може да я използва и затова бързо се изразходва. Нужна е повече предпазливост във всичко, бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие. Каквото и да се случва около вас, важно е да се чувствате сигурни и убедени във всяко ваше решение и действие.

Повишава се чувствителността. Психическата дейност се изостря. В този период не вземайте сериозни решения. Възможно е да има честа смяна на настроението, остри предчувствия, особено при жените. Внимателно трябва да се отнасяте към всички знаци, които съдбата ви праща. Добре ще бъде, ако успеете да видите грешките, които сте извършили и да станат ваш капитал за в бъдеще.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати