Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 02 октомври 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 02 октомври 2023

Дневен хороскоп – понеделник – 02 октомври 2023 - Tribune.bg
Снимка:
Дневен хороскоп

Овен – Контролирайте реакциите си, защото настоящите астрални транзити ви предразполагат към борбеност. Не приемайте всичко, което чувате за вярно. Избягвайте да вземате решения, да давате обещания или да правите големи планове.

Телец – На хоризонта се задава нещо ново, така че не зацикляйте на това, което е приключило, а се посветете на новия цикъл, който започва в живота ви. Трябва да посрещнете това ново призвание с оптимизъм, а не с недоверие и отстъпление.

Близнаци – Използвайте способността си да мислите бързо и да остроумничите, за да направите положително впечатление на хората около вас. Но не е нужно да се престаравате прекомерно: важно е просто да бъдете себе си.

Рак – Помислете за дългосрочните си цели и начините, по които можете да сбъднете мечтите си. Вашата интуитивна природа ще ви помогне да вземете правилните решения. Дозирайте усилията си, избягвайте претъпканите места и многото говорене.

Лъв – Бъдете отворени към новите възможности, които възникват и използвайте разумно енергията си, за да преодолеете предизвикателствата. Вашата жизнена енергия е доста колеблива, така че бъдете предпазливи. Възможни са неразположения, свързани със здравето.

Дева – Днес ще бъдете насочени към практическите задачи и организацията. Имате способността да виждате подробности, които другите може да пропуснат, така че използвайте това умение, за да решавате проблемите ефективно.

 Везни – Днес ще бъдете фокусирани върху отношенията си с другите. Опитайте се да балансирате нуждите си с тези на партньорите и приятелите си. Здравето е уязвимо, така че бъдете предпазливи и се грижете за себе си правилно.

Скорпион – Внимавайте как се представяте пред света, защото много прожектори ще бъдат насочени към вас. С малко усилия и добра воля ще успеете да преодолеете успешно ситуациите, с които сте се сблъскали.

Стрелец – Много работа се оформя тези дни. Независимо дали трябва да работите работата си, или трябва да решавате домашни проблеми, добре е да дозирате усилията си. Тялото ви ще прояви признаци на умора, ще ви бъде трудно да поддържате постоянен ритъм в дейностите.

Козирог – Това е добър ден да се погрижите за себе си. Преоценете приоритетите си, отделете се от хора и ситуации, които изискват твърде много от вас, и помислете спокойно как да правите нещата по различен начин. Другите могат да ви предизвикат, но с малко усилия и добронамереност ще успеете да преодолеете всичко.

Водолей – Днес ще бъде труден ден за мнозина, тъй като ще се изправят пред поредица от неочаквани препятствия. Важно е да останете търпеливи и гъвкави. Може да се наложи да промените плановете си, но това може да отвори нови врати за вас.

 Риби – Днес ще изпитвате нужда от емоционална сигурност и близост със семейството. Посветете време на любимите си хора и изразете любовта си към тях.  Освен това обърнете внимание на вашето здраве и благополучие, тъй като те могат да бъдат изложени на риск поради стрес.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 Денят предразполага към пасивност, но въпреки това може да бъде и тежък. Изостря се чувственото възприемане на света. Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. От сълзи и сантимент, човек лесно може да премине към злоба и агресия. Емоциите са основен мотив за постъпките. Период на натрупване на впечатления.

Всяка ситуация трябва да бъде оценявана като отражение на нашата същност. Да се контролират и да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм. Ако неправилно се използва енергията на деня, може да срещнете препятствия и неприятности. Нужно е да се спи по-малко. В този ден става обновяване на енергиите на организма. Благоприятно е да поръсите със светена вода пространството около вас, да използвате благовония, да има запалена свещ.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати