Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп –вторник– 07.09.21

Хороскоп

Дневен хороскоп –вторник– 07.09.21

Дневен хороскоп –вторник– 07.09.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Има няколко неща, които не вървят толкова бързо на работа, колкото бихте искали. Имате нужда от търпение. Трябва да бъдете по-добре концентрирани от обикновено. Днес се изискват ред и дисциплина. Небрежните грешки не се толерират при Луна в Дева.

Телец – Днес се погрижете се повече за вътрешното си благополучие и оставете решенията по важни въпроси на други дни. Избягвайте да губите пари и помислете много добре за всеки разход. Добре е да почистите аурата - своята и на дома си.

Близнаци – Новолунието е в Дева. Лунната енергия е в квадратура към вашия знак, това ви прави да се чувствате уморени. Нямайте големи очаквания. Отпуснете се и малко повече дисциплина, когато правите нещо.

Рак – Чувствате се добре и сте изпълнени с положителна енергия. Слънцето и Луната се срещат в тригон с Уран. Да знаете, че можете да постигнете много. Голяма изненада може да ви очаква днес. Всичко е по-лесно и по-безгрижно. 

Лъв – Душата ви заслужава мир и спокойствие и можете да постигнете това само чрез пречистване на негативните енергии около себе си. Спрете да мечтаете за това, което би могло да бъде различно. Светът е тук и сега, не поглеждайте назад.

Дева – Днес животворното Слънце и Уран се срещат в тригон. Това са прекрасни планети. А новолунието е също във вашия знак. Вие сте късметлии. Сега най-сетне може да се случи нещо, което сте чакали дълго време. Ако не днес, то другите дни….

Везни – Започването на деня няма да бъде особено лесно. Може да имате усещането, че краката ви са оловни, а натрапчиви мисли да тормозят ума ви. Новолунието е във вашия 12 дом, пригответе се, че нещата няма да се случват на бързо.

Скорпион – Слънцето и Луната се срещат с Уран в тригон. Велики неща са възможни днес. Бъдете готови за вълнуващи нови възможности.  Движещата сила на енергията ви дава добро настроение. Чувствате се добре в кожата си.

Стрелец – Лунната енергия може да отнеме голяма част от вашата сила. Запазете спокойствие, ако нещата не вървят както искате. Не може винаги всичко да е перфектно. Някой се опитва да ви подскаже нещо.

Козирог – Някои неща може магически да се сбъднат. Всичко, което сте планирали за днес или утре, може да се промени за една секунда. Следобед са възможни приятни срещи или неочаквани новини, които ще повдигнат настроението ви.

Водолей – Използвайте деня, за да изясните нещата, да създадете ред. Малко търпение ще ви е нужно. Скоро новите контакти може да се окажат много полезни в бъдеще. Ако се нуждаете от добра компания, просто позвънете на приятелите си.

Риби – Пазете се днес и не плувайте сред акулите. Нека денят ви да тече, без да се налага да обменяте мнения с някой, който дори не заслужава вашето внимание. Нещата ще се движат във ваша посока, нужна е само доза търпение.                                

Съветите на Фортуна

Новолуние в 03:53ч в знак Дева. Денят трябва да се прекара спокойно и мирно, по възможност в домашна атмосфера. Препоръчително е да не се ядосвате. Старайте се да мислите позитивно и си представяйте всичко, към което се стремите по най-добрия начин. Ако вашите желания са силни и чисти, те непременно ще се сбъднат в най-кратки срокове. Използвайте да построите своя ментален модел (подробно планиране) на събитията и делата за предстоящият лунен месец.

Добре е да се проявява щедрост и да не изпитвате съжаление за даденото. Препоръчително е да не се планират приятелски и романтични срещи, тъй като не е най-добрият период за комуникация. Спорове и изясняване на отношения не се препоръчва.

Усещанията на тялото в този ден са като тест, който ни показва кое е полезно и кое е вредно за нас. Ако си представите хора или храна и ви се повдигне, значи са „вредни” за вас и трябва да ги избягвате.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети